top of page

MARKO TOLJA OTKRIO TALENT O KOJEM MNOGI MAŠTAJU

Nitko nije očekivao da ovo zna

Strastveni Marko Tolja već nas godinama zabavlja svojim predivnim baladama. Jedna od njegovih najpopularnijih i najslušanijih pjesama upravo je romantična - Sva blaga ovog svijeta, koju je otpjevao sa kolegicom Mijom Dimšić. - Plavi princ na bijelom konju!? Bijeli princ na plavom konju?? Ovdje nema ni princa ni konja, ali puno plave ima! - našalio se na svoj račun, nakon što je obukao plavo odijelo


- Uuu skombao si je sa očima boju, fancy - poručila mu je druga kolegica, mlada pjevačica Zsa Zsa.

A dok čeka da se epidemiološka situacija popravi i ponovno se vrati koncertima, Marko najviše vremena provodi sa svojim sinom Marom, zbog kojeg je otkrilo jedan poseban novi talent o kojem maštaju brojni tate. - Još jedan “uradi sam” projekt je iza nas! Gletanje, farbanje, ukrasne letvice, struja, namještaj (puno mašte) i eto prave pravcate sobe za malog Gospodina. On zadovoljan, ja usavršio neke skrivene talente, i svi sretni!


Koliko je dobro sam napravio i uredio dječju sobu, primijetili su i brojni poznati koji su redom ostali oduševljeni - Top ste! Bravo majstore! Prekrasnooo...bravo tata. Ajme top! Mozete doc i k nama za tri cetiri mjeseca sredit sobu! - dodali su Marijana Batinić, Barbara Kolar, Marija Husar Rimac i brojni fanovi.


- To! Šta će ti koncerti! Gletanje, stolarija... to je budućnost! - našalila se na Markov račun Nataša Janjić


Najbolje vrijeme, uvijek je ono provedeno s obitelji. Nošenje sina na ramenima, dok šeću uz more na suncu, neprocjenjivo je za glazbenika - Moja su tuga i moj smijeh, i moj najveći grijeh. U njima leži snaga sva! - dodaje svestrani Tolja.

bottom of page