top of page

MARIO ROTH PROGOVORIO O ŽENIDBI

Frontmen popularne grupe Vigor ekskluzivno za Gossip

Frontmen popularne grupe Vigor, simpatični Mario Roth pohvalio se velikim crvenim poljupcem na obrazu, uz zagonetni osmijeh koji mu je donio stotine komentara - Samo da si nam zdrav i sretan dušice lipa naša. Cool. Ti si zaslužiš, da si cel polubčkan! Preslatkoooo. Prelijep poljubac pa još u obliku srculenceta na prelijepom licu. Zloćko. Pala pusa! Jao jao. Divota - poručili su mu fanovi, a jedan je dodao...

- Sad si gotov, obilježen si, ženi se!


Marija smo odmah kontaktirali po pitanju ženidbe i pitali ga - Čija se pusa našla na tvom obrazu i hoćeš li poslušati fana koji je rekao: ženi se...? a simpatični pjevač nam je odgovorio za Gossip - U studiju sam već skoro mjesec dana pa mi je to privremeni dom. Od jutra do sutra. Zaista ne znam ponekad gdje mi je glava. To sam bio u jednom pubu u Zagrebu sa prijateljima i jedna žena mi je prišla. Htjela se fotografirati sa mnom, što sam joj i ispunio. Nakon toga me samo poljubila i rekla da je jednostavno morala. Prijatelj koji je bio sa mnom mi je rekao da imam ruž na obrazu i fotkao me. Svima nam je to bilo simpatično. A što se ženidbe tiče, zašto bi bio u istom sosu kao i moji prijatelji? Sasvim mi je lijepo i ovako hahaha. Puno vas pozdravljam.

Veliki koncert Mario je najavio uoči dana žena 4.ožujka u Ljubljanskoj Areni te poručio - Koncerti na vidiku. I ove godine će nas biti svugdje. Spremni?


Vigorovi fanovi itekako su spremni, a spreman je i Mario.

bottom of page