top of page

KUHINJA KAKVU JOŠ NISTE VIDJELI - PUNA KNJIGA I SLIKA

Popularna glumica oduševljena uređenjem

Glumica koju smo još kao djevojčicu gledali u popularnom filmu E.T. a kasnije u brojnim romantičnim komedijama Drew Barrymore, danas je voditeljica TV showa koja uz brojne zabavne priloge snima i one o kuhanju. - Kuhinja Reno je gotova - poručila je Drew i dodala - Jako sam sretna što sam svoju viziju iz glave uspjela pretočiti u stvarnost.

U njenoj kuhinji tako se nalaze slike, knjige, puno starih posuda, začina obješenih na zidu, ornamenata i poljskog cvijeća. Drew jako voli cvijeće na zdjelicama i tanjurima, kao i starinski stil uređenja.


- Jako dobro!!! - komentirala je novu kuhinju glumica Gwyneth Paltrow, dok su brojni fanovi dodali - Volim tvoju jednostavnost, a pišem ti iz predivne Italije i Venecije. Predivan frižider kao i slike. Napravila si jako dobar posao! Izgleda baš kao dom, i ja bih rado kuhala tamo. Jako lijepo, toplo i dobrodošlo za goste. Bravo, ovo je baš po mom ukusu. Sviđa mi se, a jako mi je fascinantno vidjeti da ti imaš tako skroman štednjak. Super mi je što će se u toj kuhinji doista kuhati, neće biti samo showroom.

U kratkom videu glumica je prošla svojom kuhinjom sa oduševljenjem, a pokazala je i fotografije kuhinje prije uređenja.

bottom of page