top of page

JEDVA ČEKAMO NOVU ŽUTU SRIJEDU CITY CENTRA ONE

Odaberite najbolje i uštedite

Shopping centar City Center one četiri je puta za redom proglašen Best Buy shopping centrom s najboljim omjerom cijene i kvalitete u svojoj ponudi te je dvostruki nositelj Qudal nagrade, certifikata koji jamči kvalitetu ponude. City Center one također je nositelj titule Superbrands te je više puta proglašavan omiljenim shopping odredištem u različitim neovisnim istraživanjima.

Ono zbog čega se svakoga mjeseca posebno veselimo posjetiti zagrebački City Center one West i City Center one East, njihova je popularna Žuta srijeda - Prva srijeda u mjesecu već tradicionalno donosi najbolje pogodnosti u City Centeru one. Odaberite najbolje za sebe i svoju obitelj te pritom uštedite. Nakon uspješnog shoppinga, provjerite to go ponudu restorana ili uživajte na terasi u finoj kavi i dobrom društvu. Iako je novo normalno nametnulo sasvim nova pravila – jedno je sigurno: ukusnih obroka ili odlične kave iz City Centera one ne morate se odreći. Vidimo se na Žutoj srijedi 3. studenog! - poručili su iz City Centra i oduševili nas, kao i uvijek, brojnim savršenim modnim kombinacijama

City Center one novosti Žute srijede i aktualne popuste pratite na službenoj stranici citycenterone.hr/zuta-srijeda i vidimo se u shoppingu!

bottom of page