top of page

IVANA MIŠERIĆ: ČESTO MI JE TEŽE NEGO PROŠLOG PROLJEĆA

Dug je put suza

- Godina se okrenula. Često mi je teže nego prošlog proljeća, vjerojatno jer je sada sve stvarnije…mozak se primirio. Na trenutke i pomirio sa svime što je smrt napravila životu. Zastrašujuće je koliko se bol ne da van. Ali pričam ti o tome svaki dan. Zašto mi živi razgovaramo s onima kojih nema…? Valjda nam služi kao analgetik, flaster, persen, prigušivač…. Hm. Sjetim te se svakih nekoliko minuta. U random situacijama...dok samujem, dok radim, u društvu, usred razgovora, pjesme, za vrijeme jela, dok se smijem, gledam sunce i tražim te u njemu, u snovima svako malo…tu si. Ima nešto veliko u tome kako ‘vozim’ to svoje postojanje i ti si sa mnom unutra, a da nitko ni ne zna koliko često mi ‘blicaš’ …ni kojim intenzitetom, niti na kojim mjestima - otvoreno je napisala radijska i TV voditeljica Ivana Mišerić o svojem gubitku

- Ne mogu ni znati jer neću im ni reći. To je naša sila. Oživljavam uspomene, samo da te čim više imam u tom neimanju. Da, dug je put suza, rekli su mi, ti si to najbolje znala. Razumijem sve. Stavile smo ti lijepe ružice za rođendan. Jučer ti je i Buca bila. Teško je mama. Nije da se žalim, ali praznina me stišće. Potegnut ću i za tebe ovaj život! Bit će sve ok. Sretan ti rođendan Bubice moja. Kako te samo volim - poručila je mami, uz nekoliko osobnih fotografija.


Uz veliku tugu koju osjeća, lijepa Ivana podijelila je i fotografiju novih tenisica koje su je jako razveselile...

- Povratak nikad otpisanih Dunkica. Blago. Prije skoro 15 godina haračila sam po NIKEiD.com i radila svoje customize tenisice. Dva para su moje djelo, treće su tu na fotki jer su isto stare…i lijepe. Lijeva i Desna - The tenke! 100 eura i dobiješ sve što ti padne na pamet. Danas kombinacije nisu tako rastegnute (nisam vidjela tigrasti uzorak i točkice, niti neonske boje, nema natpisa sa strane, samo iza...), no ne treba me držati za riječ jer nisam se previše dala u istraživanje. Ponosna sam na ove svoje šarene cipelice bombončiće koje su prošle milje, a izgledaju kao pupoljci svibanjski. U trendu sam! - ponosno je istaknula i dobila brojne pozitivne komentare - Ispred trenda si. Tenke su preslatke. Divne. Dunkice su vrh, imam jedan model žuto crne visoke... odlične. Precool.

bottom of page