top of page

IVA TODORIĆ OTKRILA ŠTO DRŽI U HODNIKU KUĆE

Prilično posebno

Poduzetna Iva Todorić sve više vremena provodi u vili koju iznajmljuje, Čarobnoj kolibi u Ravnoj Gori, a tamo joj se često pridružuju njeni prijatelji i dečko kojeg je otkrila javnosti. Da je jako sretna i zadovoljna pokazuje čestim objavama srca na svom Instagram profilu, a otkriva i kako joj njeni fanovi često šalju fotografije srca koje nalaze u raznim oblicima u prirodi. No ono što je posebno razveselilo njene pratitelje, uređenje je glavnog hodnika njene kuće u Zagrebu

Uz elegantno uređeno stubište, koje na svakoj stepenici ima mekani tepih sive boje, Iva je postavila veliki bor sa crvenim i ružičastim ukrasima. Na njemu se najviše ističu ogromna srca, koje Iva najviše voli.

A kako izgleda kada njezin dragi napravi veliko srce od tragova u snijegu, otkrila je u video clipu


- Zaljubljena sam u Gorski Kotar - otkrila nam je Iva i pokazala još jedan snimak, gdje vozi četverokotačni motor, popularni Quad.

- Hvala mojoj prijateljici na genijalnom rodendanskom poklonu. Moja zaljubljenost u Gorski kotar je već opće poznata, a danas nakon što sam i provozala quad vidjela sam ga iz još jedne perspektive. I opet samo mogu zaključiti da je neponovljiv. I još uvijek nemam odgovor na pitanje u kojem je periodu godine najljepše u Gorskom kotaru, jer svako godišnje doba nosi svoje neopisive ljepote. Gorski kotar za 365 dana u godini - poručila je poduzetnica i dodala - Samo da odete na pola dana iz Zagreba i provozate se quadom i ručate u nekom od lokalnih restorana imat ćete osjećaj da ste se 3 dana odmarali.

bottom of page