top of page

INOVATIVAN NAMJEŠTAJ TVRTKE PROSTORIA

Inovativan namještaj tvrtke Prostoria uspješan je diljem Hrvatske i Europe

Nevjerojatno jednostavan, a opet praktičan i poseban, novi je dizajn modularne sofe Layout, koji je proizvela hrvatska tvrtka Prostoria. O čemu se zapravo radi, i zbog čega upravo ova vrsta sofe oduševljava vlasnike ureda, ali i privatnih stanova, doznajemo iz kreativnog Prostoria tima:


- Modularni namještaj koji smo osmislili vođen je idejom trodimenzionalne prostorne kompozicije koja je u suprotnosti s tradicionalnom definicijom uređenja interijera i kauča u obliku slova L. Ovaj koncept nudi rješenje za vaš cijeli dizajn interijera, a temelji se na četiri osnovna elementa - naslonjaču, dva kutna elementa i tabureu. Layout donosi vrhunsku udobnost kućne sofe u uredskom okruženju, predvorjima hotela ili salona u zračnoj luci, nudeći okrilje privatnosti, a vole ga i obitelji zbog mogućnosti 'igranja' i slaganja.

Doznajemo iz prve ruke i kako su sjedišta vrlo mekana, a ojastučenja stvaraju mekan reljef nagibnih površina fantastičnih za odmaranje i uživanje s prijateljima kod kuće. Čak i u manjim prostorima, pojedinačni elementi Layout-a mogu se upotrijebiti za stvaranje beskrajnih konfiguracija u prostoru.


- Fantastično! Je li već dostupna? Odlična ideja za namještaj, jako mi se sviđa! - komentari su oduševljenih pratitelja modernih dizajna.

Tvrtka Prostoria je u svega par godina ostvarila put od 'od nule' do pozicije lidera i promotora novih dizajna u Hrvatskoj i Europi, a u ovom je trenutku na tisuće kupaca prepoznaje kao predvodnika u proizvodnji fantastičnih i inovativnih komada namještaja. Najzanimljivije od svega je to što Prostoria svoje proizvodne pogone ima u malom mjestu u srcu Hrvatskog Zagorja, Svetom Križu Začretje, okruženom čistom prirodom i svježim zrakom. Možda je upravo u tome tajna njihova uspjeha.


Inspirirajte se novim idejama, posjetite >>> prostoria.eu a zatim posjetite Prostoria showroomove u Zagrebu, Rijeci ili Splitu. prostoria zagreb, prostoria outlet, prostoria cijene, gossip pr, gossip promocija

bottom of page