top of page

HRVATSKA ALICIA KEYS NIŽE USPJEH ZA USPJEHOM

Maja Bajamić otkrila za Gossip kako gledatelji reagiraju na njen novi cabaret

Domaća pjevačica i umjetnica Maja Bajamić već je niz godina prisutna na javnoj sceni, a od nedavno nastupa u uzbudljivom cabaret showu Kluba Kazališta Komedija pod nazivom ‘Esprit De Paris!’ producenta Mira Ungara. Cabaret obitelj čine sjajna Maja Bajamić, Katarina Vukadin koja glumi Edith Piaf i Tanja Pongrac, satiričar i imitator Danko Ažić, pantomimičar Frane Meden, step duo Nino Frece i Karla Šilović, šesteročlani plesni ansambl „Kontesice“, cirkuski artist Popiño Circolara i plesačica na šipci Hana Mutka, a svi oni vode vas na dvosatno putovanje po Parizu, „gradu svjetlosti“.

Povodom njenih novih uspjeha, pitali smo Maju kako gledatelji u kazalištu reagiraju na njen novi plesno-pjevni projekt - Draga Majo, što vam ljudi poručuju i jeste li primili ijedan kritički savjet? - O reakcijama na cabaret ‘Esprit De Paris’ najbolje govore unaprijed rasprodane predstave. Zaista nešto predivno i beskrajno sam zahvalna. Uvijek rado saslušam kritike, pohvale, kritičke savjete i sve slično. Iz svega toga rado učim i rastem - otkrila nam je simpatična Maja.

A što kaže na to da mnogima liči na poznatu američku pjevačicu Aliciu Keys, koja se proslavila hit singlom Fallin', Maja odgovara- Vezano za Aliciu i ostale divne žene s kojima me mediji znaju povezati - hvala od srca, to je lijep kompliment koji raduje. Sve van cvalo!

bottom of page