top of page

GUESS TENISICE OSVOJILE SU SVIJET

I pjevačica Jennifer Lopez jako voli nositi Guess


Guess tenisice svake godine iznova osvajaju tisuće ljubiteljica diljem svijeta, a još od 80-tih nose ih supermodeli Claudia Schiffer, Eva Herzigova i Naomi Campbell. Danas cool kreacije ovog brenda obožavaju svjetske trendseterice, a gotovo da nema žene koja ih već nije razgledala na policama trgovina.

Guess ima doista dugu povijest kreiranja mode i modnih trendova, a posljednjih godina brend se polako vraća iskonskim korijenima, odnosno bezvremenskoj eleganciji po kojoj se porepoznaju. Svaka kolekcija nastala je nakon mjeseci istraživanja navika potrošača, trendova i ulaganja u kvalitetu samih proizvoda, zbog čega su Guess tenisice iznimno mekane, dugotrajne i udobne.

Jedna od najvećih ljubiteljica Guessa danas je poznata pjevačica i glumica Jennifer Lopez, koja u Guess odjeći i obući često odlazi na treninge, šetnje i druženja s prijateljima.


Jedan svijet, jedan brend slogan je kojim je Guess osvojio svijet. Slavu je stekao po modernoj muškoj, ženskoj i dječjoj odjeći, te originalno dizajniranim, sofisticiranim i glamuroznim modnim dodacima.

- Upravo sam otišla u guess nebo! Imam ih i neodoljive su. Obožavam Guess. Baš su slatke. Jesu li yay or nay? I ja bih jedan par. Oh moj Bože trebam ih! Preporučujem super su - komentari su brojnih zadovoljnih kupaca.


>>> guess.eu/sneakers guess tenisice na petu, gossip promocija, gossip vijesti, promocija, guess tenisice mass, guess tenisice cijena, guess tenisice online, guess tenisice

bottom of page