top of page

GLASINE O RAZVODU PRINCA HARRYJA I MEGHAN POTAKNUTE FINANCIJSKIM NEUSPJESIMA

Princ Harry i Meghan se rastaju?

princ harry i meghan razvod

Princ Harry i Meghan Markle vjenčali su se u svibnju 2018. godine i tada su bili vrlo popularni kao članovi kraljevske obitelji. Tada su, vrlo brzo, stvari krenule nizbrdo i princ Harry morao je objaviti izjavu u kojoj se suočava s novinarima o njihovom 'zlostavljanju i uznemiravanju' njegove supruge.


Zatim su se 2020. princ Harry i Meghan odlučili povući kao 'stariji članovi'. Također su najavili da će živjeti između Sjeverne Amerike i Ujedinjenog Kraljevstva. Međutim, taj potez nije zaustavio niti čak smanjio medijsku pozornost.


A sada je najnovija glasina da je par navodno na rubu razvoda, prenosi MSN

Radar Online je 18. srpnja pisao o tome kako par 'odvaja vrijeme' kako bi 'ozdravio i obnovio svoju vezu'. Citiraju neimenovani izvor koji tvrdi da par više nije na istoj valnoj duljini i da se princ Harry mora ponovno 'pronaći' jer se 'ne uklapa u Meghanin svijet.


Prije tih glasina u srpnju, u svibnju 2023. postojala je još jedna o princu Harryju koji je odsjeo u hotelu, a ne u njihovoj vili u Montecityju. Naravno, nijedna od ovih glasina nije potvrđena ili komentirana od strane kraljevske obitelji.


Zašto se glasine sada vraćaju?

Sussexi se suočavaju s mnogim teškoćama u posljednjih nekoliko mjeseci. Objavljeno je da su neki od njihovih poslovnih pothvata bili neuspjesi. U lipnju je njihov multimilijunski ugovor sa Spotifyjem otkazan.


Štoviše, njihov ugovor s Netflixom također je doveden u pitanje jer do sada nisu uspjeli proizvesti više od jedne emisije za platformu.

Je li moguće da ove poslovne borbe potiču glasine o razvodu?


Page Six dijeli riječi iz neimenovanog izvora koje Rador Online: Taj stres, zajedno s njihovim emocionalnim problemima, vjerojatno je život učinio paklenim. Međutim, Page Six je također stupio u kontakt s izvorom koji tvrdi da podijeljene glasine 'nisu istinite' te da su potpuno 'izmišljene'.


Obožavatelji stali u obranu Meghan Markle i princa Harryja

Iako par nije potvrdio nijednu od ovih glasina, njih dvoje mogu računati na to da će njihovi najvjerniji fanovi stati u njihovu obranu.


Jedan je obožavatelj tako odlučio podijeliti video para s natpisom - 'Ljubav pobjeđuje'


izvor: msn.com
bottom of page