top of page

CINDY ŠOŠTARIĆ: I JA OCJENJUJEM SANDIJA

Supruga Sandija Pega otkrila kako se zabavljaju tijekom PSZ showa

Lijepa Cindy Šoštarić Hadžić, supruga popularnog Tik Tokera Sandija Pega, koji se trenutno natječe u TV showu Ples sa zvijezdama, otkrila je ekskluzivno za Gossip kako se njih dvoje zabavljaju tijekom PSZ-a


- Draga Cindy, plešete li sa suprugom Sandijem kod kuće, kako bi on uvježbao korake što bolje? - pitali smo Cindy, a ona nam je odgovorila - Ne plešemo kod kuće jer ja sam previše antitalent za to i pokvarila bi mu koreografiju ha ha. Zapravo ono što radimo kod kuće je da on isproba koreografiju i ja kao pravi član žirija ocjenjujem ga i gledam što bi mogao ispraviti da to još bolje izgleda, uz to gledamo skupa i plesne na Youtube-u navečer.

- Koja je vaša prognoza njegovog plasmanana u PSZ-u? Nama se čini da bi mogao biti vrlo visoko! - komentirali smo sa Cindy, koja je jednako optimistična - Što se tiče prognoze naravno da se nadam da će pobijediti, ali za sada je što sve prerano za pričati, za sada je da daje sve od sebe i prođe dalje, ima jako dobrih parova pa će biti zabavno.


Cindy i Sandi svakodnevno već godinama vesele brojnu publiku na socijalnim mrežama, a video njihove svadbe pogledalo je na tisuće ljudi. Osim što se bavi snimanjem modnih kampanja, Cindy je bila i miss sporta, vrlo je iskusna u yoga vježbanju, a svakim danom postaje sve praćenija domaća influencerica.


bottom of page