top of page

CEDEVITA LIGHT IMA ODLIČAN LAGANI SASTAV

Cedevita Light idealna je za sve koji ne konzumiraju šećer

Jeste li znali da je Cedevita light napitak koji spada u kategoriju dodatak prehrani? Kao takav, nadopunjuje ili potpuno nadoknađuje nedostatak vitamina u prehrani jer sadrži vitamine neophodne za uravnoteženo funkcioniranje organizma. Također je dobro znati da, usporedbi s gaziranim pićima, koncentratima ili sirupima za razrjeđivanje, čaša Cedevite sadrži čak 40% manje šećera.


Osvježavajuća Cedevita Light lagana je poput oblaka, a dolazi s okusom naranče. U njoj nema sešeća, a sadrži 9 vitamina, koji nam itekako trebaju za zdravo funkcioniranje organizma. Vitamini C, B2, B3, B5, B6, B9 i B12 u Cedeviti doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, vitamini C, B6, B9 i B12 doprinose normalnom funkcioniranju imunosnog sustava, B1 doprinosi normalnoj funkciji srca, a vitamini C, B2 i E doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa

Pomiješana s vodom Cedevita uvijek pruža zdravo osvježenje te se posebno preporučuje kod loših prehrambenih navika - nedostatka voća i povrća odnosno izbjegavanja određenih namirnica, te kod vegeterijanske prehrane. Cedevita blagotvorno djeluje i na jačanje imuniteta te vraća energiju pa se preporučuje kod pojačane fizičke i/ili psihičke aktivnosti.


Vitamini u granulama zadržavaju svoja svojstva do trenutka konzumacije. Konzumiranje svježe pripremljenog napitka, bez dodatnih konzervansa, omogućuje brzu apsorpciju očuvanih vitamina i instant osvježenje. Uživajte u njoj kod kuće s obitelji i prijateljima.

SUPERBRAND

Cedevita je svojim prisustvom u milijunima domova postala sinonim za osvježavajuć, zdrav i svima omiljeni napitak. Tijekom 40 godina, uz Cedevitu su odrasle mnoge generacije, a vjernost potrošača potvrđena je i kroz najvažnije sustave kvalitete kao što su ISO 9000 i 14000, HACCP i IFS te kroz titule Superbrands i Trusted Brands koje iz godine u godinu Cedevita osvaja u kategoriji vitaminskih proizvoda.

- Najjače piće. Ja imam problem vezan za Cedevitu, a zove se ovisnost!!! Ona od limuna mi je totalni trudnicki favorit i to u velikimmmmm količinama. Svakodnevno uživanje sa Cedevita. 1.Zagledam se u cedevitu koliko je lijepa, 2.Stavljam je u čašu polako gledajući joj sjaj i slatkoću, 3.Stavljam polako vodu gledajući kakva savršena zadivljujuća prekrasna kombinacija , 4.Ne mogu odoljet i popijem ju. Na mojim cedevitama nikad ne bude paučine, popije se dok kažeš Ce. Uz Cedevitu uvijek jači. Najbolji napitak od kada znam za sebe (1983.) - komentari su brojnih Cedevita ljubitelja na socijalnim mrežama.

cedevita stetna po zdravlje, cedevita stetna po zdravlje, cedevita light sastav, cedevita iskustva

bottom of page