top of page

BATAK ROŠTILJ ZA TVOJ MAJSKI UŽITAK

Izaberite meso s roštilja koje volite i uživajte u njemu cijelog proljeća

- Svi smo se našli u istoj situaciji, za praznik rada ne možemo u Maksimir na grah, ne možemo s ekipom na Jarun i Bundek, nemamo svi terase i dvorišta, ali imamo dobru vijest za sve ljubitelje roštilja! Batak grilla na osam lokacija do 21 h i dostavama pokriva cijeli Zagreb! - poručili su iz Batak Grill restorana.

Juneći ili pileći ćevapi, ćevapi u kajmaku, ćevapi sa sirom, gurmanska pljeskavica sa šopskom salatom, BBQ rebarca ili krilca i sve to uz hladnu pivu zvuči kao dobar roštilj bez puno uloženog truda, a maksimalno uloženog onog od Batak majstora.


- Uvijek može jedan red ćevapa! Ajme da bar imate restorane u Splitu, najbolji ste na SVITU. Prva ste stanica svaki put kad dolazim u Zg. Kad prođe sve ovo, prvo idemo ovo pojest. Mogli bi doć do Pariza za mene ? Hvala unaprijed. Lijek protiv korone. Pravi odabir za prijatelje. BBQ rebarca i pivo su savršena kombinacija - pišu zadovoljni gosti Bataka.


Izaberite meso s roštilja koje volite, a zatim izaberite vrstu dostave - Batak dostavu, Wolt dostavu, Glovo dostavu ili Pauza.hr dostavu i uživajte u svojim sočnim komadima mesa >>> batak-grill.hr

Prvi Batak grill restoran otvoren je 2011. godine, a ubrzo je postao prvo odredište za sve ljubitelje roštilja. Batak nudi tradicionalna jela s roštilja bazirana isključivo na crvenom junećem mesu bez aditiva kojemu se dodaje samo sol i papar. Kulinarski specijaliteti se pripremaju na otvorenoj vatri, na drvenom ugljenu, što im osigurava izuzetan okus, miris i sočnost. Domaća atmosfera i izvrsna hrana ključan ključ su sretnih i sitih gostiju. batak grill restaurant zagreb,

bottom of page