top of page

AZZARDO SVJETILJKE NO.1 U SVIJETU DIZAJNA

Rasvjeta koja podiže prostore, prilagodljiva svakom budžetu

Pompozne, raskošne, privlačne, ekstravagantne, moderne i dizajnerski savršene riječi su koje opisuju fantastične viseće, stropne, podne, zidne i outdoor svjetiljke AZzardo brenda. Bez obzira uređuje li se stan, kuća, vikendica u planinama ili vila na moru, ove svjetiljke upotpunjuju prostor, baš poput finalnog toucha koji poznati blizanci Scott daju prostorima koje uređuju.


Ako ste se ikada pitali - kako da moj prostor izgleda poput onog u poznatim TV serijama u kojima se uređuje prostor, svjetlo je ključ. Pravilan odabir osvjetljenja osvježit će svaki životni i poslovni prostor, i učiniti ga neprepoznatljivo lijepim i ugodnim za boravak.

- Stilski dizajn i uporaba kristalnog stakla stvaraju jedinstven karakter moderne svjetiljke Rubic, koja je postavljena u kuhinji gore. Velika količina kroma i kristalnog stakla stvaraju zanimljive refleksije i pomažu da se svjetiljka istakne i postane jedinstvena u vašem domu - poručuju iz tvrtke Rembol rasvjeta, koja stoji iza brenda AZzardo. - Treba vam funkcionalno rješenje za stepenište? Pronađite ga u zidnim svjetiljkama AZzardo Leticia, koje će dati moderno ali i vrlo ugodno osvjetljenje u različitim interijerima.

Vrlo popularan dizajn visilice Ide M Copper dolazi u nekoliko boja što ju čini vrlo atraktivnim izborom rasvjete u dnevnom boravku i blagavonicama, dok jedinstveni viseći luster Milano dolazi s 9 rasvjetnih tijela neobičnih oblika, koji doista efektno i jedinstveno ukrašavaju svaki dom u koji su postavljene

U dizajnu AZzardo brenda, svaki će dizajner interijera (profesionalni ili samouk) pronaći inspiraciju za uređenje prostora. Njihov salon možete posjetiti na Zagrebačkom Velesajmu, a ono što će vas iznenaditi kada uđete u njihov showroom, kombinacija je moćnih svjetiljki koje nude kvalitetu, funkcionalnost, estetičnost, atmosferičnost ali i uštedu. Baš kao što ste oduvijek sanjali da ćete imati u svome domu.


Ne propustite provjeriti akcijske cijene pojedinih svjetiljki >>> azzardo.com.hr/akcija i prepustite se odmah maštanju o svom interijeru iz snova. Sa AZzardo svjetiljkama to će doista biti moguće!


bottom of page