top of page

ANĐA MARIĆ JAVILA SE IZ BOLNICE

Keep going, najjača si!, poručili joj fanovi

Bivša pjevačica grupe Flare Anđa Marić javila se iz bolnice, sa velikim smješkom na licu. - Ranjivost se osjeća dobro - poručila je kratko, čime je dala do znanja da joj njena dijagnoza više ne predstavlja ni najmanji problem. Multipla skleroza otkrivena joj je pred dugih 9 godina, a iako joj liječnici nisu davali najbolje prognoze, te su je čak uvjeravali da će joj biti sve gore, Anđa je pronašla način kako ne odustati, boriti se i živjeti punim plućima


- Primjer svima, posebna i svoja. Ti si prekrasna u svakom svom stanju i svakoj emociji! Btw slušam i gledam tvoja nova videa i uživam u autentičnosti, u načinu kako lako izneseš i preneseš istinu...baš zanimljivo i poučno. Keep going, najjača si! A kad si ranjiva si najjača! Love you. Izdrži lutko! Šaljem ti svih 17% pozitivne energije koju imam! amo naprijed i hrabro, vodim istu bitku sa ovom našom doživotnom prijateljicom, sve naj naj želim sretno. Najteže bitke život čuva za najsnažnije. Žena, majka, kraljica, borac! Inspiracija. Puno snage i brz oporavak rokerice! - poručuju Anđi njeni brojni pratitelji.


U slobodno vrijeme, Anđa se voli družiti sa svojim curama, trenericom koju smo pratili u TV showu Život na vagi, kao i komičarkom Marijanom Perinić. - Bliski susreti treće vrste...- našalila se na njihov nedavan susret.


Kako si je pomogla i što je radila da bi poboljšala svoj život uz autoimunu bolest, Anđa je otkrila za Večernji list - Neurolozi u Njemačkoj dali su mi grozne prognoze i bila sam puna inata i odlučnosti da se još više zauzmem za sebe i dokažem sebi da nisu u pravu. Tada sam već godinama strastveno meditirala i radila po tehnici Joea Dispenze, ali napredak je bio spor, izgledalo je da sam samo održavala status quo. Znala sam da ću uspjeti samo nisam znala kako. Priželjkivala sam učitelja mudraca a dobila sam ga ali u tijelu zgodne žene mojih godina - Nine Skorup, koja me naučila sve o Bars class (tečaju). Za vrijeme i nakon tečaja je kao da ispraznite smeće sa svojeg računala – hard disk radi brže i ima mjesta za nove stvari. Uključuje tijelo, zapravo nas povezuje s njime – što je vrlo korisno u ovoj vladavini uma kada nas naše misli i njihov neprekidan žamor izluđuju i njihovi smo taoci.


Uz nova otkrivenja o tehnikama koje joj pomažu, Anđa inspiraciju pronalazi i u riječima i druženjima sa spisateljicom Ingrid Divković, koja je baš kao i pjevačica, mnogima velika inspiracija.

bottom of page