top of page

ABOUT YOU SLAVI 1 GODINU U HRVATSKOJ

Moda online sa više od 1.000 modnih marki

Prošle su godine imali na stotine teaser kampanja, kojima su dali do znanja da stižu u Hrvatsku, a danas gotovo svaka druga Hrvatica i Hrvat 'surfaju' About You mobilnom aplikacijom. About You je njemačka online modna trgovina, koja trenutno nudi više od 100.000 proizvoda i 700 brendova. Na About You pronaći ćete fashion odjeću, stotine vrsta cipela, tenisica, čizmi i visokih peta, modne dodatke kao što su nakit, sunčane naočale, remeni, novčanici, šeširi, satovi i dodaci za dom, te odjevne komade poput pidžama, donjeg rublja i kombinezona te vrlo traženih većih brojeva.

Prva godina u Hrvatskoj

- U rujnu ABOUT YOU slavi 1 godinu u Hrvatskoj. Godinu punu modnih trenutaka, priča i iskustava. Jedna godina - vi i mi zajedno. Pridruži se proslavi i snimi svoj omiljeni ABOUT YOU trenutak! Imaš priliku postati dio naše velike rođendanske TV kampanje u rujnu sa svojim videom. Za svaki predani i odobreni video dijelimo kupon za 50% popusta, a za svaki pobjednički video dajemo i 50.000 kuna! Pošalji nam svoj omiljeni ABOUT YOU WOOHOO trenutak odmah - poručili iz ove vrlo aktivne kompanije.

Kako sudjelovati? Uz malo kreativnosti, originalnu ideju i vlastiti video, koji može biti smiješan, luckast, neočekivani ili srcedrapajući. Prvo što trebaš napraviti je snimiti entuzijastičan, zabavan i kreativan video koji pokazuje tvoj omiljeni ABOUT YOU trenutak, u trajanju od 10 do 15 sekundi, veličine do 10MB. About You bi rado čuo tvoj glas, zato se snimi kako pričaš, a također je poželjno da u video uključiš svoj About You paket koji si primio-naručio. Nagradni natječaj traje do kraja srpnja 2021. godine, a svoj video pošalji što prije na aboutyou-woohoo.hr


bottom of page