Surađujmo

let's gossip about your brand

Pišemo o vašem brandu, hvalimo ga i sharemo po svim Gossip kanalima! Javite nam se da kreiramo priču o vašem proizvodu ili usluzi i proširimo je tisućama osoba. Brojke ne lažu - jednu vašu reklamnu kampanju na Gossipu vidjet će stotine tisuća ljudi, a njih stotine kliknut će na vaš web.

To su i vaši stvarni potencijalni kupci!

Do velikog broja mjesečnih čitatelja došli smo u periodu od godine dana a brojke nam rastu svakodnevno. Pregledajte aktualne promocije & javite se da napravimo najefektniju reklamu za vas!

>>> Više o nama

*95% Gossip oglašivača ostvarilo je prodaju u posljednjih 30 dana

Kontaktirajte 

Za sva pitanja na raspolaganju vam je direktorica i urednica
Martina Kocijan Gulan
martina@kreativna-vjeverica.com
gossip@kreativna-vjeverica.com
Kreativna Vjeverica Media Group
mob.+385-91-7520-610
Head office: Zagreb, Croatia, Europe
Marketing services bellow
martina kocijan Gossip vijesti

Unajmite nas kao marketing agenciju

Za vas profesionalno i predano radimo B2B marketing, B2B prodaju, ažuriranje vaše web stranice i SEO (podizanje na Googleu), profitabilne Google Ads, Facebook Ads i Instagram Ads kampanje, kampanje, interaktivne nagradne natječaje kroz socijalne mreže (darivanja), interakcije sa kupcima na ulicama (gerila akcije), pregovaranja sa influencerima, SMS kampanje, e-mail newsletter kampanje, radio reklame i billboarde, ažuriranje vaše Facebook i Instagram stranice, podizanje vašeg LinkedIn profila, dizajn svih vrsta promo materijala i naručivanje najpovoljnijeg tiska, obrada fotografija u Photoshopu, pronalaženje novih marketing ideja na tržištima Hrvatske, Europe i svijeta te pronalaženje brojnih novih 'out of the box' marketing, sales i branding ideja za dosezanje novih kupaca. Javite se za više detalja direktorici Martini na +385-91-7520-610 ili kroz e-mail martina@kreativna-vjeverica.com. Samo neke od brojnih reklamnih kampanja koje smo napravili tijekom posljednjih 15 godina pogledajte u nastavku :)