top of page

ZVIJEZDE HRVATSKE ESTRADE OSVOJILE 6. FESTIVAL ESTETIKE

Najveći događaj ljepote u regiji

U samom srcu Zagreba, u subotu 26.ožujka, u prostorijama predivnog hotela Dubrovnik održan je 6. Festival estetike Abeceda ljepote. Najveći događaj ljepote u regiji, donosi vam revoluciju u beauty industriju za posjetitelje i profesionalce. Trajao je dva dana, a u svojih 5 godina pružio je svojim posjetiteljima internacionalno predstavljanje više od 60 brendova iz čak 10 različitih zemalja.


Festival baziran na kongresnim predavanjima i radionicama najnovijih nadolazećih trendova u beauty industriji ugostio je renomirana imena predavača iz svijeta estetike i kozmetike kao što su doktor Šapro, doktor Miletić, hairdesigner Ivica Zanetti, svjetski nagrađivani nail art edukator Nikola Jurešić i generalni sponzor festivala doktorica Maria Škornjak iz tvrtke Med-Line čija je radionica o revolucionarnim tretmanima za kožu bila najtraženija te se tražilo mjesto više.

Ove godine veliki fokus je stavljen na posjetitelje za koje je osmišljen program interaktivnog aspekta s izlagačima kroz razne Open Space radionice. Tako su posjetitelji mogli isprobati razne kozmetičke tretmane poput pilinga i čišćenja lica, kolagen niti, revolucionarnih novih proizvoda za mršavljenje i poboljšanje zdravijeg načina življenja, radionice predstavljanja novih nail art koncepata i program besplatnih konzultacija i informiranja za estetske tretmane od strane vrhunskih stručnjaka renomiranih poliklinika.


Dašak mode unijela je modna revija retro Pin Up stila modnog brenda Vibela design i modna revija elegantne svakodnevice modnog ateljea Botun. Malo je reći da su svojim novim kolekcijama dobile mnoge ovacije posjetitelja koji su na festivalu i odlučili na direktnu kupnju pojedinih artikala.

Ipak najveća medijska pozornost usmjerena je bila prema Celebrity humanitarnoj mirisnoj priči. Mirisna priča bila je mala kap pomoći djeci Ukrajine kroz prodaju mirisnih nota parfema Abeceda ljepote. Ovu humanitarnu akciju su podržale i naše zvijezde hrvatske estrade poput legendarne glumice Mie Begović koja je izjavila kako osobno podržava evente s humanitarnom notom i ciljem pomaganja onima kojima je ista potrebna, a danas se može pružiti u raznim oblicima. Mia je ljubitelj kvalitetnih parfema pa je bio logičan odaziv na ovu mirisnu akciju. Uz Miu podržali su i zvijezda sapunice „Kumovi “ Petra Kraljev, pjevač Bojan Jambrošić, Vlasta Ramljak, misica Maja Curavić, plesač Endi, naša Eurovizijska predstavnica Nina Kraljić, koja je imala izlaganje na panelu u nedjelju o inovacijama za wellness centre kroz zvukoterapiju te televizijski voditelj Davor Garić koji je intervjuirao naše zvijezde za poznatu emisiju.

Uz mirisnu priču se službeno predstavio i novi luksuzni miris za muškarce Aristip brenda Hedonism. Kremast i postojan miris svojom kompozicijom može se pohvaliti da kvalitetom sastojaka pripada u sam vrh „ niche „ parfema. Festival smo završili s Nail art Master Classom nagrađivanog edukatora Nikole Jurešića koji je oduševio svoje polaznice stručnošću i znanjem praktičnog dijela. Master Class je trajao 7 sati, ali svaka polaznica je izašla s ekspresijom zadovoljstva naučivši nove trendove i trikove koje mogu primijeniti u daljnjem poslovanju. Završetkom drugog dana priveli smo i 6. Festival estetike Abecede ljepote kraju. Sloganom „Vrijeme je za promjene“ nestrpljivo čekamo i 7. po redu s novim temama beauty industrije. Budite u toku na >> abecedaljepote.hr/festival

Comments


bottom of page