top of page

ZVIJEZDA SEXA I GRADA POKAZALA UREĐENJE STANA O KOJEM SVI GOVORE

Kristin Davis i Charlotte's tour

- Telefon me podsjeća da sam prije 2 godine od danas bila u zabačenom dijelu Južne Afrike, snimajući svoj posao iz snova o spašenim slonovima. Odmor u divljini uvijek je dostupan. Ali na Netflixu. A nevjerojatne organizacije koje su mi pomogle da snimam sa spašenim slonovima pate zbog totalnog kolapsa turističke industrije. Zabrinuta sam za slonove i ljude koji ih vole i brinu o njima. Svi još uvijek rade težak posao, ali koliko dugo mogu bez novih donacija? Znam da su svi u razdoblju intenzivne ekonomske neizvjesnosti, ali samo sam željela podijeliti svoja razmišljanja. Uvijek možete pratiti te sjajne grupe i poslati riječi ohrabrenja! - poručila je zvijezda serije Sex i grad, glumica Kristin Davis.


Milijuni fanova diljem svijeta cijene svaki njezin trud i humanitaran rad, a posebno je vole gledati u novim epizodama serije. Ovoga puta Kristin je napravila nešto posve neočekivano i po prvi puta pokazala stan u kojem je Charlotte živjela


Provela nas je kroz cijeli stan, pokazala najnovije uređenje, veliki dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu, walk in ormar i dječju sobu, a obožavatelji su imali samo riječi pohvale - Ja želim ovakvu kuhinu. Mislim, veća je od mojeg cijelog stana ali nekako bih je ukomponirala. Obožavam ovaj tour! Moje najdraže mjesto od početka serijala! Bila si moj najdraži lik kroz cijelu seriju. Kako predivno! Hvala ti za osobni tour po stanu, sada imamo osjećaj kao da smo i mi dio cijelog ovog predivnog showa. Ovaj stan je ikonski.


Jedna je pratiteljica pitala i zašto djevojčice dijele zajedničku sobu, pored toliko kvadrata i prostora, a Kristen je objasnila - Prilično je uobičajeno u New Yorku da nemate puno spavaćih soba. Mislim da su Charlotte i Harry odlučili da je 'obiteljska soba' važnija, a to je soba u kojoj svi zajedno igraju video igrice.

bottom of page