top of page

ZRINKA CVITEŠIĆ U DRUŠTVU TAJANSTVENOG MUŠKARCA

Zrinka pokazala još jednu veliku strast

Domaća glumica Zrinka Cvitešić, koja je ovoga ljeta napunila 41 godinu, proslavila se brojnim ulogama u britanskim kazalištima. Posljednju ulogu, glavne glumice u predstavi Dvije dame, odigrala je krajem prošle godine, a sada spremna nova iznenađenja. No, unatoč tome što je posvećena glumi, ima i jednu drugu strast

Sa svojom obitelji sadi maslinike, obrađuje masline i radi kvalitetno domaće maslinovo ulje - Vremena je bilo malo ove godine, imalo se samo 3 dana a imalo se i malo ljudi i prognozu “kiša će, samo što nije”. Ali duša se napunila i maslina je obrana....Jer neke se stvari u životu ne propuštaju, bez obzira na sve! - izjavila je tijekom berbe prošle godine. Ove godine, njene je maslinike došao provjeriti i ugledni mediteranski maslinar Toma Makjanić, dok je oko sadnje pomogao i Zrinkin dugogodišnji dečko Niko Kranjčar.

- U ovim ludim vremenima gledamo na mobitelima djecu kako rastu - poručila je glumica nedavno, dok se nagnula u mobitel tajanstvenog muškarca. - Dragi kolega Silvio, napisala je kratko.

bottom of page