top of page

ZORAN ŠPRAJC OPROSTIO SE OD SVOJIH KUNA

Velike promjene

- Kuna zaslužuje dostojanstven posljednji ispraćaj - poručio je TV voditelj Zoran Šprajc i pokazao nam da je organizirao ožalošćenu rodbinu iz Stanja nacije, koja se ovom posebnom prilikom okupila ispred Hrvatske narodne banke. A kako istodobno slavimo i dolazak eura Robert Mareković je za Stanje nacije snimio prilagođenu verziju svog hita "Sretan Božić svakome" kao "Sretan Euro svakome". To ludilo možete pogledati u petak u 22:30 sati, u zadnjoj epizodi Stanja nacije ove godine.

Zoran u svojoj upečatljivoj emisiji doista zna kako privući pozornost, pa je tako jednom prilikom skinuo - hlače. - Hlače su pale ali gaće nisu. Tako bi se nekako moglo opisati prvih devet emisija Stanja nacije. Najzahtjevniji i najosjetljiviji tv projekt ikad, masakr kritika i vlastitih frustracija. I na kraju ipak, usprkos svemu i samome meni rezultati koji su nadmašili sva očekivanja. Očito da gledatelji jako žele i traže ovakav format, ali i da su potpuno opravdano, jako osjetljivi na njegovu izvedbu. Ne znam što mi je to sve trebalo ali očito svima nama jeste. Thanks - poručio je svima.

Karizmatičan kakav je, svoj posao odrađuje vrhunski, zbog čega ne čudi veliki broj pozitivnih i šaljivih komentara gledatelja - Kada ti vodiš emisiju mora biti dobra. Ma samo naprijed, baš sam uživala u svakom minutu emisije, jedva čekam nastavak. Vau...koje dobre noge. Ne pašu ti čarape s kravatom. Kralj i legenda!

bottom of page