top of page

ZNAČE LI UKRASI U KOSI FRANKE BATELIĆ NEŠTO POSEBNO

Vidite li i vi 19 i 30?

- To je više od samo muzike. Čini me živom - otkrila nam je nedavno pjevačica Franka Batelić, zašto se bavi pjevanjem a također je poručila kako radi na novim pjesmama - 3 godine od izlaska albuma “S tobom”. Vrijeme je… uskoro stiže novi!

Ono što je nas fasciniralo, ukosnice su u Frankinoj kosi, koje ako ih zamijenite za rimske brojeve, a zatim pretvorite u 'prave' brojeve otkrivaju brojeve 19 i 30. Dok broj devetnaest označava nove početke ali i završetke, dok se iza broja trideset skriva prava kreativnost. Broj 1 je broj novih početaka i u svojoj vibraciji nosi niz važnih liderskih kvaliteta uključujući individualnost, inicijativu i jedinstvenost. Broj 9 je posljednji broj u bilo kojoj seriji i označava kraj niza događaja. Također ukazuje na završetak i obično je povezan s postizanjem naše životne svrhe. Kada vidite broj 30, možete osjetiti veliku radost i osjećaj buđenja, a također može biti znak da morate poduzeti nešto u vezi sa sadašnjim problemima. Na kraju, broj 3 je broj radosti, entuzijazma i kreativnosti i ukazuje na vašu sposobnost da se uključite u rješavanje problema i manifestiranje na najvišim razinama.

Znače li ovi ili neki drugi brojevi nešto posebno Franki, tek ćemo doznati, a do tada joj poput tisuća fanova želimo puno uspjeha sa novim pjesmama - Jedva čekamo nove pjesme. Ti si hvatska Alicia Keys...Predivna Franka! Šta god spremaš jedva čekam!!!

bottom of page