top of page

ZLATNI CENTAR LE-WI-KO I SANDRA PERKOVIĆ VOLE SE GODINAMA

Uspješna sportašica savršeno je zaštitno lice za zlatarnicu


Uspješna sportašica Sandra Perković već je niz godina primjer ljepote i ženstvenosti, zbog čega je zlatni centar LE-WI-KO bira za svoje zaštitno lice. Modna veza i nepogrešiv osjećaj za lijepo nije jedino što je spojilo uspješnu sportašicu i prvi hrvatski centar specijaliziran za zaručničko i vjenčano prstenje – iza oboje stoje veliki trud, puno odricanja i godine zalaganja koje su se s vremenom pretvorile u uspjeh, i to onaj s istim ciljem – biti najbolji i izdvojiti se od konkurencije.

Uspješan brend koji uvijek ide u korak sa svjetskim trendovima prateći najviše standarde kvalitete, u suradnji s prekrasnom Sandrom neprestano uvodi promjene koje ih izdvajaju od ostalih. Svaka LE-WI-KO kolekcija jedinstven je spoj elegancije, izvornosti, tradicije i vještine, a i najmanji detalji predstavljaju najfiniji majstorski rad i izvorni hrvatski dizajn.

Ako obožavate nakit čija klasika prkosi prolaznosti trendova i nosi bezvremenski dizajn, ovim nakitom moći ćete izraziti svoj stil, ali i osobnost. U njihovoj ponudi posebno mjesto zauzimaju i dijamanti, pa tako možete razgledati raskošnu paletu dijamanta s mogućnošću njihove ugradnje u modele prema vašoj želji.


- Prsten je ono što ćete uvijek imati na rukama i što će vas svaki dan iznova podsjećati na vaš brak, stoga, birajte ga pažljivo. Ako želite unikatno prstenje, s ponosom ističemo da smo u mogućnosti izraditi prsten prema vašoj želji, slici, crtežu ili predočenom modelu u najkraćem roku - ističu iz LE-WI-KA.

- Nakit je dugotrajan i kvalitetan, a predivan. Prsten koji imam već 5, 6 godina ne skidam, a kao nov je. Odlična usluga i pristupačne cijene, u vrhunsko osoblje koje je tu za svaki savjet! Sve pohvale za ljubazno i strpljivo osoblje iz Vlaške! Veliki izbor predivnog nakita. Najbolji! Nakon 5 godina, vjenčani prsten izgleda kao nov - komentari su zadovoljnih kupaca.


Detaljnije informacije i kontakte potražite na >>> lewiko.hr

lewiko ogrlice, lewiko srebrni nakit, gossip promocija, gossip vijesti, lewiko vjenčano prstenje

bottom of page