top of page

ZEOLIT ZEOTEX - PRAH KOJI SNAŽNO ŠTITI IMUNITET

Najbolji zeolit na tržištu

- Zeotex mi je pomogao da se riješim alergije na med i urtikarije sa kojima sam dugo imala problema. U bolnici na dijagnostici provela sam 7 dana. Napravila sve moguće pretraga te osim kortikosteroida ništa mi drugo nisu znali ponuditi. Otpuštena sam sa kroničnim urtikarijama ili sumnjom da imam neku...autoimunu bolest. Horor koji sam tada proživja ne mogu niti opisati. Nisam znala što uzimati od lijekova, što smijem jesti, piti, a svaki dan sam imala sve jači osip. Od tada zadnjih 12 godina izuzetno pazim što jedem, da slučajno negdje ne pojedem niti miligram meda...Prije 2 godine slučajno sam se namazala kremom u kojoj je bila mala količina meda. Probudila sam se sva u crvenilu sa urtikarijama i ponovnim užasom i strahom. No tada je bilo na sreću sve drugačije. Odmah sam krenula sa Zeotexom i to nekoliko puta dnevno. Na moje oduševljenje za samo 2 dana sve se je smirilo i nestalo. Sada ga nosim apsolutno svugdje sa sobom i mirno jedem sve, jer znam da ako i naletim negdje ponovo na med, znam da će ga moj Zeotex_detox povući i izlučiti u rekordom vremenu. Zeotex djeluje vrlo jednostavno, ali učinkovito. Inhibira djelovanje toksina i štetnih tvari u što spadaju virusi, bakterije, paraziti, nitrati, alkaloidi, biogeni amini i teški metali. Upravo zbog toga ima izuzetno široki spektar rješavanja niza problema - opisala je svoje iskustvo sa zeolitnim prahom Zeotexom Vanja Horvat.

Što su zeoliti. Zeoliti su najbolji minerali za detoksifikaciju i čišćenje organizma koju nam priroda može ponuditi. Poznati su kao „čarobni minerali“, a sastoje se od četiri elemenata: vode, zraka, zemlje i vatre te su neobično prepleteni u strukturu nalik kavezu. Zeolit je poseban i po svom negativnom naboju koji prirodno privlači na sebe i „zarobljava“ pozitivno nabijene štetne tvari. U potpunosti je siguran i 100% prirodan način pročišćavanja organizma, a kao takav služi i za prevencije zdravstvenih problema i tegoba. Na svijetu postoji oko 280 vrsta zeolita od kojih je zeolit klinoptilolit najučinkovitiji.

Posebnost zeolita klinoptilolita. Zeolit klinoptilolit je 100% prirodni mineral kojeg organizam prepoznaje kao vlastitu supstancu. Potpuno je siguran i netoksičan, nema neželjenih kontraindikacija, nuspojava ili interakciju s drugim farmakološkim ili fitofarmakološkim supstancama. Ne stvara ovisnost, ne taloži se u organima, te se u cijelosti eliminira iz tijela. Prema broju provedenih znanstvenih i kliničkih studija o utjecaju zeolita na zdravlje on spada među najistraživanije supstance. S obzirom na veličinu pore, zeolit apsorbira samo ono što stane u njegov „kavez“, zbog čega su toksini kao izuzetno male čestice, laka meta za zeolit.


Porijeklo zeolita iznimno je važno. Na svijetu postoji puno zeolita loše kvalitete. Takav zeolit u većini slučajeva ima nizak postotak klinoptilolita, lošu čistoću i veliku česticu. Od iznimne je važnosti da proizvođač obrađuje sirovinu u vlastitom pogonu te da dokumentacija sa svim bitnim odrađenim analizama bude uvijek dostupna krajnjem korisniku. Upravo takav zeolit je proizvod Zeotex

Ultra fini mikronizirani zeolit Zeotex, kombinacija je VEN tehnologije i najkvalitetnijeg nalazišta zeolita klinoptilolita u Europi. Zašto je Zeotex najbolji?

  1. Čistoća Sirovine. Zeotex sadrži 96% klinoptilolita (aktivne tvari)

  2. Jedinstvena obrada. Zeolit Zeotex ima snažan energetski naboj

  3. Veličina čestice. Najsitnija i najučinkovitija čestica (≈1 mikron)


Toksini i štetne tvari. Zbog sve većeg doticaja sa štetnim tvarima naše okruženje više nije sigurno. Toksini i razne štetne substance ulaze u naš organizam putem zraka, vode i hrane u naš organizam. Štetne tvari uzrokuju oštećenje stanica što vodi do raznih oboljenja. Zbog prevelike kontaminacije, imuno sustav ne može obavljati svoju funkciju zaštite zdravlja te tako dolazi do raznih oboljenja i prijevremenog starenja.


Možda ćete se začuditi što zeolite zovu čarobnim mineralima koji mogu oporaviti planet, ali priroda je oduvijek imala odgovor na svaku bolest čovjeka. Uz Zeotex na barem mjesec dana, u vrlo kratkom roku osjetit ćete promjenu. Ne čekajte idealan trenutak, jer zeoliti su najsnažniji detoksifikacijski prirodni minerali koje nam priroda može ponuditi. U vremenu velikih pandemija i zdravstvenih kriza, postali su traženi u gotovo svakom kućanstvu. >>> Zeotex


zeotex hrvatska, zeolit iskusta, zeolit prah, zeolit doziranje, zeolit klinoptilolit iskustva, zeolit cijena, zeolit ljekarna, zeolit prah za zube, zeolit prah za zube iskustva, zeolit forum

Comments


bottom of page