top of page

ŽENE VOLE KADA ČOKOLINO MIJEŠA DEAN

Zgodni maneken Dean Pelić 'natjerao' žene da raspravljaju o Čokolinu

- Dok neki u mojim godinama odgajaju već drugo dijete, ja evo stojim ovdje ljut na sebe jer sam stavio previše čokolina u mlijeko i sad nije onako kako volim. Nego, medvjedić Lino je konačno vidio koliko ste me puta proteklih godina tagali na svim mogućim fotkama gdje se spominjao Čokolino i koliko sam mu statusa ljubavi posvetio i poslao mi nove okuse da probam. Pa kaže Fit ima 30% manje šećera, također ima magnezij i vlakna i iako me bilo frka da će okus biti drugačiji od originalnog, isti je iako je manje šećera. Plus varijante sadrže zobene i corn flakes. Dakle, svaki dan možeš iskombinirati drugačiji okus. Nego da se vratimo na početak. Čokolino rijedak ili gust? S toplim ili hladnim mlijekom? To valjda ne moram ni pitat; s hladnim, naravno, zar ne? - pitao je svoje obožavateljice maneken Dean Pelić, inače bivši voditelj TV Binga i bivši kolumnist Index Rougea.

- Toplo mlijeko i gust čokolino. S hladnim, naravno, a gustoća srednja hehe. Može i toplo i hladno mlijeko, jedem obje varijante, a gustoća umjerena. Obožavam fit, dodatno ga zagusti, a tu je i hrskavi corn flakes! Usput natrpaš s manje grižnje savijesti. Bilo je i za očekivati da će sve napisati sa hladnim mlijekom. Čitam redom i smiješkam se jer ste slatke. Cure, skroz je ok voljeti toplo mlijeko i vjerovati u to da ćete se svidjeti tom nekom tko voli sa hladnim mlijekom. Hladno mliko, blago gušće, dobar film, dekica i velika žlica...I to je to...Čokolino za sve godine definitivno - odgovorile su Deanu njegove pratiteljice.


Druge su pak imale nešto osobnije želje - Oženi me. Kakav god da mi napraviš ja bih jela i govorila: "Mmm, što je ovo dobro!" Eto mene stižem ako može jedan sa toplim mlijekom rijetki.


A poželite li eksperimentirati s Čokolinom, pogledajte kako se rade Čokolino torta, kocke, praline, krema i brojne druge maštovite delicije >>> lino.eu

vijesti o poznatima, dean pelić citati, poznati hrvati, domaće zvijezde, showbiz vijesti, estrada hrvatska, čokolino torta, lino čokolino

Comments


bottom of page