top of page

ŽENE SUOSJEĆAJU SA ANTONIJOM BLAĆE

Nisi jedina!

Lijepa TV voditeljica Antonija Blaće (41) jedno je od najomiljenijih lica malih ekrana. Žene je vole zbog njene prirodnosti te neimanja tabu tema. Simpa Tonka rado dijeli privatne trenutke svog života i ne srami se reći kada dobije par kilograma. Sa fotografijom traperica čiji gornji gumb ne može zatvoriti, poistovjetile su se brojne pratiteljice

- Kako je kod vas? - pitala je Antonija i dobila brojne komentare - Ma tko je vidio danas traperice navlačit? Fotka dana. Haha cijeli dan u trenirci. Najbolja fotografija na instagramu ikad. Šta da ti kažem? Stala sam na vagu, bolje da sam u govno stala. Kod mene tako cijelu godinu. Puno gore. Tak i meni. Svima nam je tako!!! Suosjećam. Prigodna. Istoooo. Pidzama, pa nemam brige. Trenerka, stane kolko oš. Haha predooobrooo to je prava slika blagdana...i kod mene ista stvar. Isto tako, danas u tajicama, lakše mi je. Nosi se široka tuta, nikakve rebe ili što sputaje hormone sreće zvana hrana. Kod mene je tak cijelu godinu!!!!!! Ne mogu ni uz pomoć vakuma uć u niti jedne. Davno sam prešla hlače na gumu haha. Kod mene je steznik. Jedva sam i trenerku navukla a kamoli hlače da mogu zakopčati. Dobro je kad se dođe do tu, nezgodno je kad dođeš do bedara - zaključile su žene.

No, da će se Antonija brzo vratiti u formu pokazala je fotografijama vježbanja, a mnogi su se složili da izgleda predobro - Žena si zvijer! - dodao je jedan muški pratitelj.

bottom of page