top of page

ŽENE SE 'ZAPALILE' NA VANNIN KAPUT

Odjeća ti je fenomenalna

- “Ono sve što znaš o meni, to je stvarno tako malo...” rekao bi genijalni Arsen - otkrila nam je Vanna, a ta izreka dobro je opisuje. O Vanni u posljednjih 20 godina pjevačke karijere ne stoji nijedan skandal, isticanje privatnog života ispred glazbe kao ni nijedna loša vijest. Vanna je jedna od rijetkih poznatih osoba koja vjeruje da je fanovi trebaju gledati samo kroz posao koji radi

Zbog toga vlastite fotografije dijeli vrlo rijetko, a gotovo je nemoguće vidjeti na javnim objavama njenu obitelj, supruga i djecu. Ipak, u posljednjem spotu Puna memorija, Vanna je ugostila svoju prelijepu kćer Janu, o čemu smo pisali nedavno >>> Tko je dečko koji je slomio srce Vanninoj kćeri?


Tijekom fotografiranja na zagrebačkom Zrinjevcu, Vanna je obukla žarko zeleni kaput, koji je privukao posebnu pažnju žena - Prekrasna žena godine vam ne mogu ništa. Blistaš!!! Kakav vrh. Imam samo jedno da kažem: fenomenalno. Super zgodna. The look. Ajmeeee....divota...prekrasna žena, a i odjeća fenomenalna! - A možeš biti zgodna - poručila joj je TV voditeljica Barbara Kolar.


bottom of page