top of page

ŽENE SE POSVAĐALE ZBOG ELLE DVORNIK

Pratiteljice Elle Dvornik posvađale se oko šminkanja u trudnoći

Nakon što je blogerica Ella Dvornik objavila kako je za nju, od ove godine svaki dan posebna prilika, i pri tome postala fotografiju na kojoj je full našminkana a trudna, žene su se dobrano posvađale oko komentara jedne pratiteljice.


- Hvališ se zdravom prehranom u trudnoći, a brdo kemije u šminki stavljaš na sebe - napisala je Elli jedna žena, na što joj je blogerica odmah odgovorila u svom duhovitom stilu- Ko se hvali zdravom hranom, u Mc donaldsu sam svaki drugi dan...bo kemiji mi je poznato prezime. Samo kemija.

Sa putovanja u Alpe sa Milkom, gdje je Ella vidjela kako krave imaju spa gdje se odu izmasirati kad žele


Nakon toga, hrpa se drugih žena 'okomila' na komentatoricu, te su je dobrano 'oprale'. - Najbolje da žena prestane živjet kad je trudna...ono ne diši, ne hodaj, ne farbaj se, ne šminkaj se, kak' možeš ovo kak' možeš ono...daj se kazni da te netko drugi ne mora. Gluplji komentar nisam vidjela, da malo više gledate svoj život uživali bi u njemu i bili bi sretniji. Ella vam može biti samo uzor ništa više. Gospođa koja god da jeste sram vas može bit! Puno ljubavi vam šaljem i dobrote jer vam je očigledno potrebno! Nemojte biti ogorčeni gospođo, sve prođe ako vam je teško u životu nisu drugi krivi! ella dvornik blog


Nakon niza prepirki, komentatorica je dodala kako joj je Ella prekrasna i bez šminke...

tabloid rtl, poznate žene, tračevi o poznatima, poznate hrvatice, vijesti o poznatima, tračevi, show vijesti

Comments


bottom of page