top of page

ŽENE 'ODLIJEPILE' NA KAPUT BOJANE GREGORIĆ

Ma predivno!

Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja će iduće godine slaviti okruglih 50 godina, i dalje izgleda mladoliko. U održavanju ljepote pomaže joj pozitivno razmišljanje, koje često dijeli sa svojim fanovima - Morate prihvatiti sebe kao pogrešivog/vu da bi voljeli druge i život! - poručila je Bojana.


Svoje pratitelje očarava dobrim izgledom, ali i odjevnim komadima pa je tako nedavno kaput koji je obukla privukao brojne poglede i komentare...

- Kako lijepa slika. Woooo. Jako jako lijepa. Suncem obasjana...LJepotica. Lipota.....ma, sve ti stoji. Ma predivno! Kako bi se ono reklo: miriše na radost. Prekrasno. Proljeće u Zagrebu. Top. Prekrasna žena na prekrasnom mjestu! Uvijek lijepa i zgodna - poručili su joj mnogi

Uz to što na društvenim mrežama zna 'zabljesnuti' i pokazati kako izgleda full uređena, Bojana se voli i našaliti na svoj račun. Budi glupa za uspješan život, piše na njenoj majici a glumica je dodala - Zašto mi to niste ranije rekli?! Bilo bi toliko lakše. Sad preostaje...vino i osmijeh.

Iako i dalje glumi u predstavama svog matičnog kazališta Gavella uz smanjenje kapacitete publike, Bojana sve više vremena provodi u prirodi. Nedavno je s obitelji posjetila istarsko mjesto Kotli, gdje je snimila brzace. - Svemir možda ne igra uvijek pošteno, ali ima osjećaj za nevjerojatnu ljepotu.

コメント


bottom of page