top of page

ŽENE OBOŽAVAJU OVE 4 KREME ZA RUKE

Ziaja zna kako ženama dati ono što žele

- Crvena je odlična. Meni najbolja! Fantastična, jedinstvena. Ruke kao pamuk nakon kašmir kreme. Kašmir je odlična. Obožavam silk. Najbolje kreme ikad - pišu o Ziaji brojne pratiteljice ovog brenda. Sve se slažu u jednom, kremi za ruke nikad dovoljno, a ako su pristupačne i kvalitetne poput Ziaje, nabavljamo ih u svim bojama i pakiranjima.

Ono po čemu možete razlikovati ove 4 kreme za ruke su prije svega boje loga, a zatim glavni aktivni sastojci od kojih su napravljene. Smeđa Ziaja krema za ruke ima u sebi arganovo uje, u svijetu kozmetike jedno od najtraženijih beauty ulja. Arganovo ulje dobiva se postupkom hladnog prešanja plodova drveta Argana, a bogato je vitaminom E. Traži se prvenstveno zbog toga što jača pirodnu barijeru kože, daje koži elastičnost i mekoću, intenzivno regenerira kožu te ublažuje iritacije. Kada imate izrazito suhe ruke, uzmite smeđu Ziaja kremu za ruke.


Tamno plava Ziaja krema za ruke u sebi krije ceramide, skupinu lipida koji imaju izrazito regenerativan učinak na ruke. Njeguju, štite i hidratiziraju kožu. Ovu kremu mnoge žene vole koristiti na poslu, jer su im tako ruke uvijek mekane i lijepe na pogled, čak i nakon učestalog pranja.

Svjetlo plava Ziaja krema za ruke u sebi ima proteine svile koji vraćaju koži mekoću, elastičnost i sjaj te štite protiv brojnih neugodnih vanjskih uvjeta, primjerice vjetra, mraza i hladnoće. Preporučujemo je imati u automobilu, namazati ruke prije svake vožnje, pričekati par minuta (jako se brzo upija!) i zatim navući rukavice. Čim stignete na destinaciju i maknete rukavice, osjetit ćete ugodnu mekoću na rukama.


Crvena Ziaja krema za ruke u sebi krije proteine kašmira, koji su oduvijek izazivali wow efekt među ženama. Ovi će proteini pomoći da vam koža stvori zaštitni sloj, osigura prirodnu ravnotežu hidro lipida i tako osigura da vam koža ruku bude stalno zaglađena. Nosite je sa sobom u torbici gdje god idete!

A da su Ziaja proizvode prepoznale i brojne poznate žene, dokaz je sve više pjevačica, manekenki, missica i poduzetnica, koje obožavaju doći na evente ovog brenda. Uključite se u beauty svijet Ziaja prizvoda, pratite njihove najnovije objave i akcije te uživajte u stvaranju zajednice >>> facebook.com/ZiajaHrvatska

ziaja krema za ruke recenzija, ziaja krema za ruke, ziaja krema, ziaja kreme

bottom of page