top of page

ŽENE LUDJELE ZA NJIME, A SADA JE PRED BANKROTOM?

Što se dogodilo jednom od najzgodnijih glumaca današnjice

Sigurno se sjećate prezgodnog kubanca Williama Levyja, zvijezde latinoameričkih sapunica, koji je osvojio srca žena diljem svijeta svojom istesanom figurom i ljepotom. Gledatelji u Hrvatskoj pamte ga kao zvijezdu serije Oprezno s anđelom, a koliko je ta serija bila popularna govori i podatak da ju je u nekom trenutku gledalo preko 5 milijuna ljudi diljem svijeta.


Levy je ubrzo postao zvijezda, doslovce preko noći, i svi su željeli da glumi u novim telenovelama. Vrhunac karijere doživio je kada je glumio uz Jennifer Lopez u njenom spotu I'm into you, nakon čega su ga optužili i da je krivac za raskida braka između Jennifer i Marca Anthonyja, piše alo.rs. Levy je sve negirao te tvrdio da voli jedino svoju nevjenčanu suprugu Elizabeth, s kojom ima i dva sina.

Nakon niza skandala, između ostalog i optužbe za seksualni napad na maloljetnicu, koja je odbačena, William se iz telenovela pokušao prebaciti u svijet hollywoodskih filmova, no tu mu nije krenulo kako je zamišljao. Dobivao je samo male uloge, pa je u nekom trenutku objavljeno kako je navodno bio dužan čak milijun dolara poreza i pred deložacijom.


Mediji su prenosili i da je ostao bez dva luksuzna autmobila, te da mu je zaplijenjena i luksuzna kuća zbog ogromnih dugova.


Ipak, o svojoj burnoj prošlosti i onome što proživljava sada, Levy je poručio - Čovjek sam. Nisam savršen. Pokušavam stvari. Radim pogreške. Posrćem. Padam. Ustajem. Uvijek ću pokušati ponovno i zahvalan sam na mogućnosti koja se zove život. Također, nisam bankrotirao i sljedeće godine otvaram novi restoran na Južnoj Floridi. Ne brinite za mene. Nastavljam uspješno sa svojim projektima, produciram filmove i sretan sam, prenosi miamiherald

bottom of page