top of page

ŽENE IZNENAĐENE LINIJOM MAJE ŠUPUT

Važan događaj i za Blooma

Maleni Bloom Tatarinov danas je obavio prvi sistematski pregled, poručila je ponosna mama Maja Šuput. Bloom je dobio malene cipelice u istoj boji kao i hlačice i hrabro pozirao u tatinom naručju, u doktorskoj ordinaciji

Uz brigu oko sina, Maja nađe pokoji trenutak i za uživanje sa mužem Nenadom, s kojim se rado 'izvali' na kauču. Kada je nedavno objavila fotografiju na kojoj leži u bijeloj spavaćici, posve ravnog trbuha, jedna ju je pratiteljica upitala - Aa Majoo, linija kao da nisi rodila negdje prije!, dok je nekoliko drugih žena dodalo - Izgledaš kao da nikad nisi rodila! Ako je daddy sexy što onda reći za maminu figuru.

Maja je obavila i prvu šetnju sa sinom, te ponosno pozirala ispred kamere - Divno te vidjeti Majo sa svojom bebicom - poručila joj je Matija Vuica, a Matea Ibanez je dodala - Mamasitaaaa. - Wow, pala je i prva šetnjica. Prekrasni, uživajte u prvoj šetnji. Kolica veća od Maje. Predivna si Majo i bolje ti u tim godinama stoji dite i kolica negoli mikrofon!!! - dodale su Majine obožavateljice.


bottom of page