top of page

ŽELJKO PERVAN PORUČIO ŠARIĆU DA GA NE OSTAVLJA

Komičar Ivan Šarić operirao je kralježnicu

Komičar Ivan Šarić nedavno je operirao kralježnicu, odnosno riješio problem diskus hernije. Pri tome nas je zajedno sa svojom dragom Koranom Gvozdić obavještavao o nizu događaja koji su zahvatu prethodili, na univerzalno smiješan način


- Kad mi auto postane sanitetsko vozilo, a s desne strane mi leži ukočeni Dr.House - opisala je Korana situaciju prije operacije, kada su zajedno išli na vjenčanje prijatelja.

Ubrzo se Ivan ipak morao odlučiti operirati, a čak je i pred operaciju uspio ostati duhovit - Ako bolje pogledate prvu sliku, nisam stao na operacijski krevet pa su dodavali stol za moje noge. Velika zahvala cijelom timu specijalne bolnice Neurospine i poliklinici Rotim. Doslovno ste mi spasili karijeru STAND UP KOMIČARA. Hvala svima na porukama koji ste slali, lakše je prošlo s vama. E da, nazvao me jutros Željko Pervan: "IVANE MOLIM TE NE OSTAVLJAJ ME SAMOG TU!" Pa skoro su mi šavovi popucali.

Opereracija je prošla super, a o Ivanovom odmoru opet nas je izvijestila Korana - Ivan je dobro. Sad gleda kapke iznutra, a ja ga još malo pazim i onda prepuštam ljudima u bolnici.


Preslatki par često se ovako nadopunjuje u prepiskama, šalama i ozbiljnim situacijama, a njihovi im fanovi poručuju - Nisu više neka aktivnosti za njega. Stari se. Brz oporavak...divni ste zajedno. Vjerujem da sada vidite da za muškarce nisu kućanski poslovi. Nismo za to stvoreni. Vješanje zastora ili saginjanje pokušavajući saugerom pokupiti mrvicu koju nitko ne vidi osim vas, žena. The Rise of Sharichwalker.

celebrity hrvatska, strane zvijezde, domaće zvijezde, poznati, spektakli, poznati hrvati, 24 sata show vijesti

bottom of page