1/1

ZAVIRITE U KUĆNO KINO MAJE ŠUPUT

Uživa na najjače

Popularna Maja Šuput naradila se tijekom blagdana pjevajući u poznatim hotelima, a ovih dana zasluženo odmara u krugu obitelji. Sa suprugom Nenadom uživa u gledanju filmova, i to u kućnom kinu.

Ogromna fotelja sa mekanim jastucima i dekicom, vino i veliki ekran na koji Maja projicira najnovije filmove i serije, dovoljni su za ambijent sličan onome u kinu sa 5 zvijezdica. - Šta da gledam??? Sve sam pogledala, ako netko ima pametan prijedlog slušam - pitala je fanove, i dobila stotine odgovora


- Red Notice. Emily in Paris. Stay close, serija. 1 sezona samo i 8 epizoda. Odlicna...Čudo u celiji br 7...Kuća od papira...Tko to tamo peva, uvijek smiješan. The Unforgivable. House of Gucci. Mini serija - THE CHESNUT MAN, 1 sezona, 6 epizoda! Danska krimi drama, sve preporuke. The Hating Game, odličan je...Ulica ljudskosti 8, francuski film o početku korone, radi se o susjedima u jednoj zgradi kako shvaćaju početak korone i sve vezano uz nju. Za nasmijati se ali i suzu pustiti...Prljavi ples, Olujne noći - preporučili su joj mnogi, a jedan je čovjek dodao da - Večeras počne Dudek i Regica.

A kada ne gleda filmove i brine o Bloomu, Maja vježba sa privatnim trenerom - Imali smo internu okladu tko će u pon na trening obzirom na unesenu količinu kalorija tijekom blagdana. E zato sam sve nazvala, snimila trening i ovjekovječila svoje obećanje - otkrila je uz fotografije iz teretane.

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1