1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

ZAVIRITE U DOM JENNIFER ANISTON


Poznata glumica dopustila je kamerama da snime njen dom

Poznata glumica Jennifer Aniston dosad je dva puta bila u braku, sa glumcima Brad Pittom i Justinom Therouxom, a nakon svake je rastave mijenjala i preuređivala svoj dom. Danas živi u raskošnoj vili na Beverly Hillsu, koju je uredila toplo i po svom guštu.


U vili se nalaze ogromna spavaća soba sa velikim bračnim krevetom, knjižnica, soba sa biljarom, soba sa kaminom, soba sa kvalirom, velika terasa sa bazenom, nekoliko dnevnih soba, vinoteka i hrpa slika, vaza, stolića, taburea, tepiha i detalja razmještenih po svim prostorijama, koji su mix različitih stilova.

- Imaš predivan stil! Sviđa mi se slika na zidu. Uvijek si fantastična. Jako lijepo uređen dom. Baš ima neku toplinu. Odličan prostor! Fantastične fotke. Wow koje uređenje - komentari su brojnih Jenniferinih fanova.

U Jenniferinoj kući prevladavaju tamne boje sa puno udobnog namještaja koje Jenn voli. U jednu od soba glumica je tako stavila i vrtnu ljuljačku, u kojoj se može opuštati i čitati. Video pogledajte na >>> YouTube Jennifer Aniston homeennifer aniston home photos, gossip vijesti, vijesti o poznatima, jennifer aniston kuca