top of page

ZAVIRILI SMO U VILE BOGATIH I SLAVNIH - KOJE VAS SE UREĐENJE NAJVIŠE IMPRESIONIRA?

Najmodernija i najluksuznija izdanja kuća i stanova

Zavirili smo u vile bogatih i slavnih, koje su nas impresionirale svojim dizajnom, modernošću i luksuzom. Koja vrsta uređenja vas najviše dojmljuje? Supermodel Gisele Bundchen je mjesecima prije nego što je službeno završen njen razvod od Toma Bradyja, sama kupila skromnu kuću u Miami Beachu. Smještena u primorskom mjestu Surfside, vikendica iz 1940-ih nedavno je renovirana i sadrži tri spavaće sobe, tri kupaonice, vanjsko dvorište za blagovaonicu i travnato dvorište.

Rihanna se zaljubila u penthouse veličine vile koji se prostire na cijelom 40. katu nebodera Century Cityja. Barbadska superzvijezda platila je 21 milijun dolara za stan od 9.000 četvornih metara, koji ima zvučno izolirano kino, privatni lounge prostor i četiri odvojene vanjske terase s panoramskim pogledom na Tihi ocean, planine San Gabriel i sve između toga. Građevinski sadržaji uključuju 24/7 vratara i zaštitare, restoran u kući i veliki vanjski bazen.

Ovo se zove luksuz. Stan pokojne Ivane Trump izgledao je vrlo moćno, a sada je na prodaji. Obitelj Trump traži 26,5 milijuna dolara za stan u Upper East Sideu u New Yorku, koji je Ivana kupila za 2,5 milijuna dolara 1992. godine. Ekstravagantna petokatnica ukrašena je velikim količinama crvene, zlatne i leopard uzorka, a tu su i dvije male kuhinje u kuhinji, kamin, veliki prostor za ormare i privatna terasa.

Kylie Jenner posjeduje doista raskošnu kuću u Kaliforniji, a ovako izgleda iznutra. Ako imate 21,9 milijuna dolara viška, Kylie će vam je prodati. Jenner i Travis Scott kupili su modernu vilu 2018. godine, a mjesto je od tada ukrašeno neutralnim, zemljanim bojama i dizajnerskim obradama po mjeri. Ostali detalji uključuju zatamnjeno kino, sobu za biljar s mramornim mokrim barom, kao i bazen i toplice s pogledom na gradsko nebo. Idealan život na selu u blizini grada zar ne?


bottom of page