1/1

ZAVIRILI SMO U DOM FRONTMENA PRLJAVACA

Ovako Jasenko Houra uživa s obitelji

Osnivač i frontmen poznate rock grupe Prljavo kazalište, 60-godišnji Jasenko Houra, posljednih godina najviše vremena provodi u krugu svoje obitelji - sa svojom suprugom Dianne, inače Kanađankom, i troje odrasle djece, sinom Ivanom Brunom, te kćerima Mirjanom i Dorom. Kako izgleda kada se svi zajedno nađu na okupu i krenu slaviti rođendane? Veselo i nasmijano

- Sretan rođendan Dora, sretan rođendan Ivane! - poručio je svojoj djeci ponosni rocker, a doznajemo kako se nijedno od njih zasad neće baviti glazbom poput tate.

Prošle godine srednja kći Mirjana diplomirala je na Agronomiji, a lijepu obiteljsku fotografiju ovjekovječio je brat Ivan - Čestitamo Mirjani, a Ivanu se zahvaljujemo šta se lijepo nacrtao! - komentirao je Jasenko Ivanov crtež na slici.

A kada je u pitanju daljnje sviranje i izdavanje novih pjesama, Jasenko ne miruje ni dana. Bend uvijek stvara nove pjesme, a itekako se još vide u brojnim nastupima. Njihova publika ionako ih uvijek s netrspljenjem čeka, jer svatko želi uživo čuti barem neke od pjesama koje su obilježile odrastanja: Heroj ulice, Kiše jesenje, Mi plešemo, Sve je lako kad si mlad, Kao ja da poludi, Ruža Hrvatska i brojne druge.