top of page

ŽANAMARI VOLI ŽIVOTINJSKI PRINT

Pjevačica Žanamari Perčić voli nositi print leoparda i zmije

Žanamari
foto Instagram

- Da ne ispadne da se samo šepurim u novim krpicama, ponekad kad vidim neki extra dobar komad naručim dva! Jedan sebi i jedan za vas! Ova haljina mi je top trendy pick za ovu sezonu! Savršena za party, ali i romantičnu večeru s vašim dragim. Obuhvatila je dva trenda jednim udarcem: neon+ leopard print. Rastezljiv baršunasti materijal, savršene dužine s košaricama koje su udobne, mekane ali supportive - napisala je Žanamari ispod jedne od svojih animal odjevnih kombinacija i darovala čitateljice jednom haljinom.


Žanamari nastupa punom parom i često je na putovanjima, ali ističe da svoj posao jako voli - Ponekad je to stvarno posao iz snova.

- Imaš odličan stil, kao uvijek! Superstar ljepotice! Izgledaš stvarno fantatično. Ovaj ti print stvarno dobro stoji. Baš si inspiracija. Samo nastavi 'ubijati'! Rasturit ćeš na koncertu u ovoj kombinaciji! - pohvaljuju je fanovi.


Koliko Žanamari voli zmije i zmijski print, vidi se i iz njene tetovaže na lijevoj nozi. Na njoj je istetovirala ružu preko koje se penje zmija, dok je na lijevu stranu leđa stavila crvenu ružu sa krilom.

U privatnom životu, Žanamari je u sretnom braku od 2014., a njena kćerkica Gabriela već je navršila 4 godine. Danas 38-godišnjakinja, izgleda bolje no ikada. U fit je formi jer intenzivno vježba, a figurom može konkurirati i slavnoj Jennifer Lopez. Žanamari je sušta suprotnost manekenkama jer razmišlja na posve drugačiji, puno zdraviji način - Moj cilj je uvijek ‘rasti’ nikako mršaviti! Pogotovo kad su u pitanju noge i guza. U nekom trenutku uvijek se nađem ili u teretani ili na nekom terenu spremna za pakleni trening. Sve je u glavi i dobrim saveznicima! - poručuje zanosna pjevačica.

domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice, žanamari

コメント


bottom of page