1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

ŽANAMARI U NESVAKIDAŠNJEM GIRLY IZDANJU

Pjevačica Žanamari Perčić promijenila je image i pojavila se u girly izdanju

- Girly mode je ON! Divlji print vs.sramežljiv friz. Kod mene je sve u suprotnosti...ali Imperial Fashion savršeno odgovara mom karaktru. Nova trgovina IMPERIAL Fashion i NAF NAF Hrvatska upravo je otvorena u splitkom Jokeru - objavila je pjevačica Žanamari Perčić i pokazala kako joj stoji girly široka haljinica sa velikim volanom.


Njeno nesvakidašnje zakopčano girly izdanje rezultat je suradnje s trgovinama IMPERIAL - S Imperijal dućanima sad započinjem suradnju pa će biti više ovakvih izdanja. Zbilja sam oduševljena njihovom novom kolekcijom - lepršavim haljinama i toplim oversized teddy kaputima, i jedva čekam isfurati i druge outfite ovog brenda - rekla je za Gossip.

Žanamari je najavila i izlazak svog novog spota - Uskoro izlazi i moj novi spot Stigma i tabu u kojem ćete me također vidjeti u girl next door izdanju, iako je naziv pjesme pomalo kontroverzan.


O kakvim će točno tabuima pjevati, Žanamari je ostavila slušateljima da otkriju sami - Ne volim ‘prepričavati’ tekstove svojih pjesama jer je poanta bas u tome da svatko protumači iz svoje perspektive. Tabu je nešto zabranjeno, a stigma božanski biljeg. A kad se to dvoje spoji u jedno nastaje kaos. O tome je moja nova pjesma.

poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, story magazin, show vijesti, tračevi forum, tabloidi