top of page

ŽANAMARI O ODGOJU KĆERI: PSIHOTIČNA SAM

Pjevačica javno otkrila zašto je zabrinuta i u grču

- Otkad sam roditelj naišla sam na zbilja čudne termine tj. definicije roditelja - Prebrižan ili paranoičan roditelj i opušten roditelj! Ja sam očito u ovoj skupini paranoičnih, jer moja briga za dijete definitivno nadjačava apsolutno sve druge misli, radnje i emocije. Kad moje dijete doživi iti blagu porezotinu ja se tresem još satima i jedva smirim puls. Nikako ne mogu povezati termin ‘opušten’ uz termin roditelj. Te dvije riječi upotrijebljene u istoj rečenici moj mozak uopće ne može procesuirati. Zbog tog me nerijetko zadirkuju i nazivaju kojekakvim ‘simpatičnim’ nadimcima poput ‘psihotična’, ‘u grču’, ‘dramatična’, ‘prezabrinuta’ i slično. Ja samo volim svoje dijete na jedini način na koji znam. Svaka moja stanica strepi za nju i tako će biti dok sam živa. Ako sam zbog toga ‘za ludnicu’, rezervirajte mi mjesto! - izjavila je pjevačica Žanamari Lalić i tako otvoreno priznala kakva je majka.


- Nisi za ludnicu naravno ali dijete vidi tu paniku u nama i onda taj strah prenosimo na njih, a to stvarno nije potrebno zbog jedne male porezotine. I mi koji ne paničarimo za svaku sitnicu volimo svoje dijete isto ko i ti - poručila je Žanamari jedna njena pratiteljica.

5-godišnju Gabrijelu glazbenica je dobila u braku sa Marijem Perčićem, s kojim je nedavno proslavila 6. obljetnicu - Jedini razlog zašto ne mrzim starenje je taj što starim s tobom. Šest godina i brojim dalje...I da... bili smo vani na večerici, al’ nas dvoje smo takve kućne mace da smo zbrisali doma nakon sat vremena u naš blaženi zen i gledali crtić s Gabicom, koja je btw. autor ovih fotografija! - poručila je nedavno Žanamari.

Comentarios


bottom of page