top of page

ZALJUBITE SE U RAY-BAN SQUARE EVOLVE

Četvrtaste naočale pravi su hit na tržištu

Ray-Ban oduvijek je poznat po svojim modernim avijatičarskim sunčanim naočalama i baš zbog toga što su sa avijatičarkama počeli, o njima govore sve najbolje - To su naši korijeni. I još uvijek su najomiljenije, od 1937. Bezvremenski izgled? Pronašli ste ga.


Ako ste i vi (poput nas) ljubitelji avijatičarskog stila i jednostavno obožavate nositi ih iz sezone u sezonu, to je odlično. Čuvajte ih što duže i zamijenite novima kada za to imate prilike. Ali, ako ste spremni i na nove avanture i ove godine želite svoje lice ukrastiti nekim novim lookom, preporučujemo vam Ray-Ban Square.

Square raybanke pristajat će savršeno gotovo svakom licu, dati dojam elegancije i modernosti, a ići će vam uz bilo koju odjevnu kombinaciju. - Jako mi se sviđaju. Volim ih volim! Šalju dobre vibracije. Apsolutno obožavam ovaj kvadrat oblik, pristaju mi tip top. Imaju detalje i stil! - samo su neki od komentara oduševljenih kupaca.


A koji stil ćete vi izabrati za sebe?


Inače, povijest Ray-Bana prilično je zanimljiva. Kada su se 20-ih godina prošloga stoljeća razvijali avioni, piloti su sve češće imali glavobolje i mučnine, koje su im uzrokovali različiti bljeskovi. Zbog toga je tadašnji general MacCready zatražio od Ray-Bana razvoj novog tipa naočala, koji će štititi oči vojnih pilota od odbljeska na velikim visinama i istodobno jamčiti vidljivost kao i kvalitetu. Tvrtka je prihvatila izazov i uspješno napravila par sunčanih naočala sa zelenim lećama koje su blokirale štetnu sunčevu svjetlost. Četrdeset godina kasnije, Ray-Ban je postao istaknuti lider među sunčanim naočalama, a 1961. njihove je naočale nosila slavna glumica Audrey Hepburn u još slavnijem filmu Doručak kod Tiffanija. Legenda je stvorila legendu, a Hollywood i slavna lica pomogla su proširiti Ray-Ban po čitavom svijetu.


bottom of page