1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

ZALJUBIO SE GOSPODIN SAVRŠENI MIJO MATIĆ

Mnogi poznati se iznenadili pa mu čestitali

Pobjednik TV showa Gospodin Savršei 2019. Mijo Matić, dugo je govorio kako nema djevojku i kako nije zaljubljen, a jučer je sve iznenadio objavom kako se njegov ljubavni život posve promijenio. - NasMijo, namaMijo, omaMijo! - poručio je zagonetno. Fotografije na kojima pozira sa svojom curom iznenadile su i brojne poznate, koji su mu veselo čestitali

- Opaaaaaaaa!!!! Op op pp. Finally!!!! Puno sreće. Predivna ljubav je ovo. Imam infarkt! Molim da se ova sva genetska koda reproduciraju, ne znam tko je zgodniji. To Mijoooooo - poručili su Miji TV voditelji Edita Misirić i Dalibor Petko te brojni fanovi. Jedan se zabunio i upitao je li na slici plesačica Tina Walme.

Zgodni Mijo, koji jako voli pravilnu prehranu i redovitu tjelovježbu, svima je otkrio svoje razmišljanje o zdravom načinu života - Ako ne nađete vremena za svoj wellness, bit ćete prisiljeni naći vremena za svoje bolesti.

- Posudiš tijelo za more? - pitao ga je jedan pratitelj, nakon što je objavio fotografiju u kupaćem. Odgovor još nije dobio :)