top of page

ZALJUBIO SE GOSPODIN SAVRŠENI MIJO MATIĆ

Mnogi poznati se iznenadili pa mu čestitali

Pobjednik TV showa Gospodin Savršei 2019. Mijo Matić, dugo je govorio kako nema djevojku i kako nije zaljubljen, a jučer je sve iznenadio objavom kako se njegov ljubavni život posve promijenio. - NasMijo, namaMijo, omaMijo! - poručio je zagonetno. Fotografije na kojima pozira sa svojom curom iznenadile su i brojne poznate, koji su mu veselo čestitali

- Opaaaaaaaa!!!! Op op pp. Finally!!!! Puno sreće. Predivna ljubav je ovo. Imam infarkt! Molim da se ova sva genetska koda reproduciraju, ne znam tko je zgodniji. To Mijoooooo - poručili su Miji TV voditelji Edita Misirić i Dalibor Petko te brojni fanovi. Jedan se zabunio i upitao je li na slici plesačica Tina Walme.

Zgodni Mijo, koji jako voli pravilnu prehranu i redovitu tjelovježbu, svima je otkrio svoje razmišljanje o zdravom načinu života - Ako ne nađete vremena za svoj wellness, bit ćete prisiljeni naći vremena za svoje bolesti.

- Posudiš tijelo za more? - pitao ga je jedan pratitelj, nakon što je objavio fotografiju u kupaćem. Odgovor još nije dobio :)

bottom of page