top of page

ZALANDO STIGAO U HRVATSKU I PREDSTAVIO TISUĆE MODNIH ARTIKALA

Vodeća europska online modna i lifestyle platforma

Zalando, vodeća europska internetska modna i lifestyle platforma, dolaskom u Hrvatsku, obilježio je svoje kontinuirano širenje na nova tržišta, i to izložbom koja slavi domaću modnu kulturu i moć izražavanja. Izložba fotografija koje je snimila Mare Milin, jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih fotografkinja, nadahnuta je različitim aspektima ljudske osobnosti te se oslanja na nenadmašni modni Zalando asortiman kako bi prikazala najrazličitije odjevne kombinacije.

Stilist: Petar Trbović

Zalando je osnovan 2008. u Berlinu, a donosi modu od glave do pete za oko 45 milijuna aktivnih kupaca na 23 tržišta. U svojoj online trgovini zalando.hr nudi odjeću, obuću, modne i beauty dodatke, dok se asortiman međunarodnih marki kreće se od svjetski poznatih imena do lokalnih brendova. Platforma Zalando modno je odredište koje na jednom mjestu ujedinjuje inspiraciju, inovativnost i interakciju. Vizija brenda Zalando je biti polazišna točka za modu i održiva platforma s pozitivnim utjecajem na ljude i planet.

Kampanja #FindYourAngle pokazuje svu raznolikost mode koju nudi Zalando, demonstrirajući ponudu stilova za svaku prigodu i u svakom pogledu. Inspirativna izložba prikazuje domaće modele, umjetnike i kreativce koji su najbolji predstavnici hrvatske modne kulture. Želja je bila prikazati da svi, promatrani iz više perspektiva, pokazujemo mnogo različitih strana karaktera, ali da smo u suštini sve to - upravo mi. Ispred objektiva Mare Milin stali su glumac Slavko Sobin, modna novinarka i jedna od prvih hrvatskih blogerica Ana Bacinger, prvi hrvatski plus-size model Lucija Lugomer, članica domaćeg queer kolektiva Roxanne Flamingo, lifestyle influencer Marko Medić te modeli Lidija Lešić i Karla Zelić.

Na Zalando modnoj platformi pronaći ćete sveobuhvatan modni asortiman koji se proteže od premium do high-street brendova, a sadrži sve, od bezvremenskih dizajnera do ulične mode uključujući brendove kao što su Topshop, Vivienne Westwood, Moschino, See by Chloé, Michael Kors, Furla te adidas, ARKET, Monki, River Island i Levi's. Cilj platforme Zalando je biti europsko modno ishodište, koje će osnaživati domaće modne entuzijaste u izražavanju i istraživanju svojih individualnih modnih stilova.

- Mislim da je život dosadan ako svemu pristupamo iz istog kuta jer svako doba donosi svoj šarm. Zanimljivo je gledati kako se istovremeno vraćamo modnim stilovima iz nekih drugih razdoblja, ali i idemo naprijed! Danas kroz modu možemo izraziti različite poglede na život, ljubav, stav, a ponajviše ono što i sama predstavljam - ljepotu različitih veličina. Najvažnije u cijeloj priči je da se autentično izrazimo i svatko bi trebao imati puno i sigurno pravo na to - poručila je Lucija Lugomer koja se gotovo desetljeće zalaže za body positivity.

Jesenska kampanja najavljuje širenje Zalanda u nove europske zemlje, nakon dolaska u Litvu, Slovačku, Sloveniju i Hrvatsku, a želite li Zalando modu pratiti i kupovati preko mobitela, njihova besplatna mobilna aplikacija dostupna vam je putem App Storea i Google Play Storea. Dostava asortimana Zalando je besplatna, a besplatan je i povrat u roku od 30 dana. - Zalando nastavlja pričati svoje modne priče na novim europskim tržištima, stvaranjem trenutaka inspiriranih modom, zabilježenih iz različitih modnih perspektiva - izjavila je Natalie Wills, direktorica marketinga u Zalandu.


bottom of page