top of page

ZAJEDNO SU U 18 GODINA STVORILI PRAVO BOGATSTVO

Jessica Alba i njezin suprug s kojim 'plovi' kroz život

- 18 godina života 14 godina braka - kroz debelo i tanko uvijek smo se vraćali jedno drugome. Ne mogu se sjetiti nikoga s kim bih želio podijeliti ovaj život. Volim te dušo moja Cash Warren - poručila je danas bivša glumica, a danas uspješna poduzetnica Jessica Alba.

U 18 zajedničkih godina stvorili su predivnu obitelj sa tri djevojčice, ali i pravo biznis carstvo. Jessica danas ima svoju liniju eko proizvoda za čišćenje, kao i svoju kozmetičku liniju proizvoda, koji su temeljeni na prirodnoj bazi. Kada je dobila djecu, shvatila je kako na tržištu nema puno proizvoda bez parabena, sulfata, amonijaka i drugih za djecu štetnih sastojaka i krenula razvijati vlastite. Prema nekim procjenama, danas njezina tvrtka Honour vrijedi više od milijardu dolara.

U svem tom bogatstvu i uspjehu, ovaj par je uspio ostati čvrsto na zemlji, orijentiran obitelji i obiteljskom načinu života, a zajedno čini se mogu doista sve. Čak i plesati u smiješnim spavaćim ogrtačima. - Sretna vam godišnjica i volite se ovako snažno i dalje! - poručili su im brojni fanovi te prijatelji Paris Hilton, Helena Christensen i Michael B Jordan.

bottom of page