top of page

ZAGREB JINGLE MINGLES NUDI VRHUNSKU GASTRONOMSKU PLATFORMU

Projekt Nezavisne udruge ugostitelja i Turističke zajednice grada Zagreba

Gastronomski projekt Zagreb Mingles ovog će Adventa predstaviti svoj nastavak pod imenom Zagreb Jingle Mingles. Tako će najbolja europska božićna destinacija domaćim i stranim turistitima ponuditi jedinstvenu, vrhunsku gastronomsku platformu. Zagreb Jingle Mingles projekt je koji povezuje Nezavisnu udrugu ugostitelja i Turističku zajednicu grada Zagreba, kako bi adventska ponuda u metropoli bila raznovrsnija i atraktivnija no ikad prije.


Projekt objedinjuje lokalne proizvođače, ugostitelje i posjetitelje u jednu cjelinu koja garantira najukusnije blagdane do sad, čak i izvan samog centra grada. Jingle Mingles okupio je tako više od 30 ugostiteljskih objekata koji će na prepoznatljivo uređenim terasama svojim gostima pripremati slana i slatka zimska jela, modernije inačice blagdanskih recepata, ali i tradicionalna pića poput dobrog, starog kuhanog vina.

Predsjednica Nezavisne udruge ugostitelja, Žakline Troskot, okupila je renomirane restorane, slastičarnice i barove grada Zagreba, kako bi ugostiteljska scena postala snažnija i cjenjenija. - Zagreb Jingle Mingles je platforma koja je će zasigurno upotpuniti trenutnu ponudu u gradu Zagrebu. Za sve posjetitelje, pripremili smo odličnu atmosferu. Vrhunski restorani, barovi i slastičarnice, uz sjajnu hranu, osiguravaju nezaboravan Advent u Zagrebu. Potrebno je u ovim vremenima potaknuti građane na obilje radosti, veselja i zajedničkog druženja na raznim lokacijama u gradu Zagrebu pa čak i van samog centra. Dokazat ćemo kako je Zagreb i dalje u vrhu najboljih adventskih manifestacija u Europi - istaknula je.

Uređenje terasa i eksterijera lokala sigurno će privući prolaznike, jer logo zvončića, kuglice, girlande, imela i božićna drvca zovu na minglanje. Prateći put lampica prošećite gradom i posjetite brojne restorane, barove i slastičarnice te uživajte u veseloj atmosferi. Zagreb Jingle Mingles odvest će vas u pravo božićno raspoloženje. Kako ne bi propustili aktualne ponude u Jingle Mingles objektima, sve informacije možete pronaći na službenoj stranici zagrebmingles.hr, a upravo tamo kriju se sve kulinarske tajne i adventska iznenađenja koja nude najbolji zagrebački lokali.

コメント


bottom of page