top of page

ZADARSKA ŽUPANIJA BOGATIJA ZA NOVI CENTAR ZABAVE DALMALAND

U sadašnjem Fun Parku Biograd, spojit će vožnje na atrakcijama i tematsku zabavu sa kupanjem

Dalmaland
foto Dalmaland

Zadarska županija bogatija je za još jedno jedinstveno mjesto zabave koje spaja tematske i vodene atrakcije po uzoru na svjetske centre zabave – Dalmaland, prenosi HTZ


Bazeni, tobogani, vodeni spustovi pridružit će se već poznatom Jurskom svijetu, Svemiru, Piratskom zaljevu i Divljem Zapadu u sadašnjem Fun Parku Biograd i spojiti vožnje na atrakcijama i tematsku zabavu sa kupanjem. Time će i Hrvatska stati uz bok samo nekoliko zemalja u Europi i svijetu.


Cijeli kompleks Dalmaland prostirat će se na 6.5 hektara i imati 40 atrakcija, od adrenalinskih i zabavnih do obiteljskih i dječjih. Vodeni će park nuditi nekoliko vrsta atrakcija, različitih tobogana, bazena i dječjih područja, a imena svih atrakcija bit će povezane s Dalmacijom.

Dalmaland

Ovim se novim konceptom planira povećanje posjetitelja od čak 60 posto već ove sezone pa se očekuje kako će Dalmaland postati centralno mjesto u Dalmaciji koje će Biograd i okolicu, Zadar i Zadarsku županiju učiniti još atraktivnijom brojnim posjetiteljima iz Hrvatske, Europe i cijelog svijeta.


Vodene atrakcije proizvela je svjetski poznata firma Polin Wateparks koja je dosad konstruirala tobogane za više od 50 vodenih parkova diljem svijeta, a Dalmaland je podijeljen u četiri tematske cjeline – Gusarski grad, Divlji Zapad i Svemir i Vodeni svijet.

Dalmaland

Odaberite svoju pustolovinu, provozajte se na rollercoasteru, Ferris Wheel-u, spinning coasteru, zavrtite se na Tornadu, usudite se spustiti niz Atlantis. Doživite obiteljsku pustolovinu u Animal Kingdom-u, Piratskom zaljevu, Mine train coasteru, posjetite Games Hall sa preko 60 arkadnih igrica, spustite se na jednom od brojnih tobogana, zaronite u Plavu spilju i okušajte se na valovima, a sve atrakcije otkrijte na dalmaland.com

Comentários


bottom of page