top of page

YOUNG LIVING ISTIČE DOBROBITI ETERIČNIH ULJA

Njihova prva farma lavande i destilerija osnovana je prije 30 godina

Ljubitelji eteričnih ulja diljem svijeta ujedinjuju se, 11. srpnja je Međunarodni dan eteričnih ulja - dan kada se prepoznaje snažan utjecaj koji eterična ulja imaju na naše blagostanje. Tog dana Young Living, svjetski lider u proizvodnji eteričnih ulja, odaje počast svojoj prvoj farmi lavande, farmi i destileriji lavande St. Maries u Utahu, osnovanoj prije 30 godina. Young Living želi potaknuti na razmišljanje o prirodnim dobrobitima eteričnih ulja - od proizvoda dobivenih prirodno do osvježavajućih mirisa koji su dobri i za dom i za umove, ili jednostavno za uživanje!

Eterična ulja neprestano dobivaju svjetsko priznanje zbog svoje svestranosti, od prirodno dobivenih proizvoda koje koristimo u svojim domovima do dodataka prehrani koje koristimo za održavanje zdravlja. Prvenstveno ekstrahirana pažljivom destilacijom vodenom parom, ali i hladnim prešanjem, najčišća eterična ulja daleko su moćnija od biljaka iz kojih su ekstrahirana. Kad god držite bočicu naših snažnih eteričnih ulja, u rukama imate čistu esenciju prirode.

Neka od ulja imaju bogatu povijest drevne upotrebe, a druga su relativno nova u svom otkriću, ali Young Living kombinacija ulja ima fascinantan niz različitih sastojaka koji podržavaju tijelo, um i dušu. Topli mirisi cimeta i cistusa, bogatstvo smirne i limunske trave te razbuđujuće note tamjana, dorado azula, eukaliptusa radiata i izopa potiču pomlađujuće i harmonizirajuće iskustvo. Aroma je glatka, elegantna i savršeno uravnotežena da vam daje umirujući osjećaj snage koji čini da se osjećate prizemljeno i zaštićeno, au isto vrijeme ispunjava vaše srce radošću i mirom.

Nadahnuta velikim osnivačem brenda D. Garyjem Youngom, tvrtka je sastavila fantastičan paket koji je pun nekih uljanih favorita kako bi proslavio njegov vrlo poseban rođendanski mjesec. Od naše zemljane i podižuće Valor® mješavine do luksuzno umirujućih mirisa bijele anđelike i harmonije i zamamne kombinacije čak 10 čudesnih ulja u Joy, ova će kolekcija zasigurno ostaviti vaše dane nadahnutima i punima motivacije.


bottom of page