1/1

VOJVOTKINJA POSTAJE SPISATELJICA

O knjigama koje će pisati bruji cijeli svijet

Engleska vojvotkinja Meghan Markle, udana za princa Harryja, baca se u spisateljske vode, prenose brojni mediji, a javlja Alo. Navodno bi u svojim knjigama mogla otkriti mnoge pikanterije s kraljevskih dvora, i brojne detalje o najslavnijoj royal obitelji na svijetu

Od kada su se preselili u Ameriku, princ Harry i Meghan pokrenuli su niz projekata i inicijativa, a sada je otkriveno da će glumica ostvariti i svoj davni san i okušati se u pisanju. Meghan je preduzela sve potrebne mjere koje će joj pružiti pravnu zaštitu i omogućiti da piše i objavljuje vlastite romane pod okriljem “Archewella”, firme koju je pokrenula s princom Harryjem.


Jedna od stavki koje želi osigurati u američkom Uredu za patente i zaštitu je i pravo na pisanje “knjiga fikcije i nefikcije o različitim temama”, kao i izdavanje “lifestyle časopisa i periodičkih novina”. Izvor britanskih medija tvrdi da Meghan već ima određenog iskustva kao spisateljica, a vodila je i uspješan blog “The Tig”, prije nego je upoznala Harryja. U njemu je pokrivala teme o zdravlju, putovanju, hrani i modi.

- Meghan se oduvijek željela okušati u pisanju fikcije, a danas može biti sigurna da će se sve što napiše, odlično prodavati - izjavio je izvor za britanske medije i dodao: - Bilo da se radi o dječjoj ili literaturi za odrasle, to bi bio moćan način da par pronese poruku svog brenda. Meghan i Harry navodno su potpisali i ugovor s Netflixom vrijedan 112 milijuna funti, dok im je ugovor sa Spotifyjem donio 30 milijuna funti. Otkrili su i da će prvi veliki projekt “Archewella” biti izgradnja javnih kuhinja u zonama koje su pogodile katastrofe, a ujedno su uložili milijune dolara u tvrtku koja se bavi proizvodnjom zobenog mlijeka.