1/1

VODITELJICA PORUČILA MEGHAN MARKLE DA JE NITKO NE ŽALI

TV voditeljica Wendy Williams poručila je engleskoj vojvotkinji Meghan Markle kako je nitko ne žali

Wendy Williams, voditeljica showa Wendy, osvrnula se na nedavni intervju koji su princ Harry i njegova supruga Meghan Markle dali medijima, a u kojem ističu kako im život nije lagan, prenosi Huffpost. Meghan je naglasila kao je ranjiva, a cijeli kraljevski način života za nju je vrlo izazovan, osobito sada kada je postala majka.


No, voditeljica inače poznata po 'oštrini' nije pokazala da suosjeća s Meghan, već joj je poručila


- Meghan, nitko te ne žali. Točno si znala što radiš. Točno si znala što radiš. Pozdravljam tvoju zavjeru o kraljevskoj situaciji. Ali molim te, ne pokušavaj od nas tražiti suosjećanje. Znala si što radiš. Nemoj biti iznenađena što su paparazzi svugdje oko tebe. To je, naravno, zato što si sada u kraljevskoj obitelji. Nisu te slijedili kada si bila u seriji Suits. Tada nismo ni znali tko si.

Williams je također zamolila Markle i supruga, princa Harryja, da se presele u Ameriku kako bi se odmaknuli od britanskih tabloida.


- Zašto ne? Preselite se u Ameriku i živite povremeno u Africi kao što želite, objasnila je Williams i dodala - No, morate se još vratiti u Englesku. Stvar oko preseljenja u Ameriku je što onda stvarno izbacujete kraljevsku situaciju iz svog života. Ali, imate mjesta na sva tri mjesta. Imajte ljetnikovac u Malibuu, veliku kolibu ili veliki hotel ili gdje god da živite u Africi, i onda imajte svoje kraljevsko dvorište u Engleskoj.


Meghan i Harry zasad nisu odgovorili na Wendijine poruke, ali su zato objavili da rade na novom humanitarnom projektu, osnaživanju mladih ljudi u tzv.Commonwealthu, savezu Britanskih kolonija.

celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1