1/1

VLATKA POKOS: ŽELIM UMRIJETI

Strašno sam vam zavidna

Nakon što je ugledala fotografiju Davora Grgina, inače Severininog PR managera, kako sjedi na stijenama uvale Porat na otoku Biševu, Vlatka Pokos postala je sentimentalna - Nema ničeg ljepšeg na ovome svijetu od naše obale, osobito otoka! Želim ostarjeti i umrijeti na jednom od njih. Po mogućnosti, s nekim zgodnim Dalmatincem - komentirala je i dodala - Strašno sam vam zavidna. Raj.

Inače, Vlatka se pred nekoliko godina preselila u Kanadu, gdje je pronašla novi dom i prijatelje. Uspješna je u promociji hrvatskog turizma, a završila je i studij oglašavanja i marketinške komunikacije na kanadskom Sheridanu. U svojoj 50-oj godini izgleda poput supermodela, a na besprijekornoj liniji mogu joj pozavidjeti brojne mlađe kolegice

- Ljeto provodim radno u Torontu a misli mi bježe na našu prekrasnu obalu. Ove fotografije snimljene su na Pagu s fenomenalnom ekipom na čelu s Vanjom Vascarcem, predivnom osobom. I naravno moj najdraži Markec i Sasica, moj dream team. Družili smo se tri dana i noći i pritom su nastale neke od mojih najboljih i najdražih fotografija! Hvala svima, nadam se da ćemo sve ponoviti, možda već sljedeće godine - pisala je Vlatka još prošlo ljeto, a čini se kako joj je i ovog ljeta Hrvatska u mislima.